Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • g0n21

    senior tag

    válasz fagyalllo #203172 üzenetére

    Én kedvellek téged, és a vérfanatizmusodat is a maga módján, de nem értem miért kell előadni a szentet, komolyan... Pont azért lett a topikszakadás is -többek között -, mert az egész topik szét volt spamelve, mondhatni tele volt fosva, elsősorban általad tengernyi seikoval, és egy értelmes gondolatmenetet nem lehetett végig vinni anélkül, hogy ne lett volna teletolva a Seiko által naponta kiokádott új modelekkel a topik. Amivel semmi baj nem lett volna, ha végén már nem szinte csak erről szólt volna.
    És nem fogok linkelni neked - de csak egy apró példa 1, 2 , mert sok éve vagyunk tagjai mindketten ennek a topiknak, és mindketten pontosan tudjuk, hogy miről beszélek.
    És igen, a mentalitás (!) ebben a topikban olyan, hogy ha valaki szidja a szejkót, akkor nem lesz objektív fogadtatása.
    Nem lehet leírni - fizikailag le lehet, de isten kegyelmezzen annak, aki megteszi -, hogy a 7s26 egy egy idejmúlt, gyenge werk, amit 40ezer forintnál olcsóbb órák érdemelnek max, és kár ajánlani.
    Az is csak egy elfogadott tabu, hogy a Seiko annyira belesz.rik a vásárlókba, hogy egyáltalán nem érdekli őket, hogy egy nyomorult chapter ringet nem tudnak pontosan illeszteni, a lümepöttyök félferdén vannak benyomva a helyükre és még sorolhatnánk. De mi a válasz ezekre? Hogy túl nagyok az igények, és egyébként is, ennyiért nincs jobb, és egy köcsög aki ezt leírja.

    [ Szerkesztve ]

    Kronometer.hu // PestiOras.hu // nick: Gonzi // Bulgari Velocissimo 1,8m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Zenith El Primero Chronomaster Open XXT 1,6m // Breitling Chronomat B01 42mm Rouleaux szíjjal 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák