Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    Sziasztok!
    Vásárlási tanácsra lenne szükségem.
    Nagyon hiányzik az óra a karomról, mikor sportolok, illetve biciklivel közlekedem.
    Kellene egy sport óra, viszont nincs rá sok pénzem.
    Két szemszögből kéne megközelíteni:
    1. mi a legjobb és ajánlott 20k-ig (ha van ilyen egyáltalán - per pillanat ennyi áll rendelkezésemre),
    2. illetve mekkora az az összeghatár, aminél már garantáltan nem nyúlhatok mellé?
    (ez esetben még gyűjtögetnem kell, de nem szeretnék túl sokáig várni)

    Nem vagyok jártas a márkákban, főleg nem sport órákban. Casio-t ismerem csak közelebbről (egy oceanus 520TDE titán boldog tulajdonosaként :) , de ezt nem húzom fel, ha bicajjal vagyok), így elsőkörben a G-Shock kollekciót néztem át. Meglepő, hogy 25-ről indulnak, gondoltam manapság már egyre olcsóbb a technika, de mégsem. Ajánlottak még Polar és SUUNTO márkákat is, de ezek nem azok, ami nekem kéne. Nincs szükségem specializált funkciókra és leszűkített felhasználási területre (pulzusmérés, stb), inkább egy hagyományos karórára.

    Ami fontos, hogy vízálló legyen egy strandolás erejéig, illetve a masszív rázkódást bírnia kell (hegyi kerákpározás - az előző "sportos" órám műanyag tokja töredezett szét a szíj csapjainál), esetleg előny, ha az ütést is állja vmennyire.

    Geek létemre imádom az extra funkciókat - a tudást előrébbre valónak tartom a márkánál -, ha esetleg van iránytű, hőmérő, magasságmérő, bluetooth, stb, az nem akadály. :) De megvagyok nélkülük is. A költséghatékonyság fontos tényező még, eltartott tanuló vagyok még. :B

    Eredetileg nem is szerettem volna drága órát (relatíve 20k-nál több már drága), mivel nem akartam sajnálni a durva használattól, de úgy látom nem adnak jót olcsón. (mily meglepő...)

    Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák