Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TimeCenter

    tag

    válasz seiko #18104 üzenetére

    0. Ahol árulja az órákat az egy nyílászáró üzlet. A pult alól veszi elő az órákat.
    1. Állít ki számlát az eladott óráról? Úgy gondolom, ha adna számlát akkor nem úgy hirdetné magát, hogy számlaadás nincs.
    2. Magyar nyelvű leírás az órákhoz, Van? ( Nem hinném, mert havonta többször is tőlünk kérnek! ). Garancia van? Azt mondja, hogy nemzetközi. ( Az lehet, hogy papír van hozzá, de számla nélkül sehol sem érvényesíthető). Hozzá kell visszavinni, a meghibásodott órát, de ki javítja meg ( tán Ő maga, az ablakos? ), honnan van alkatrésze? ( vagy az olcsó hamis TISSOT alkatrészeit használja fel? ). A hivatalos szerviz meg tartson milliós készleteket az Európában nem is forgalmazott modellekhez.
    3. Az oldalán több általam készített kép található. ( nem kért engedélyt a használatához, így könnyű más dolgozik, Ő kasziroz. ).
    4. Kifutott modelleket vásárol fel, a világ minden részéből, melyet kicsit olcsóbban adja, hiszen 30-40%-kal kisebb a költsége ( az újság hirdetéseket fizesse a hivatalos forgalmazó ).
    5. Olyan modellekhez hasonlítja az óráit, melyek nem is egyformák, ugyanis az USA-ban az órák többségét csak sima üveggel árusítják, míg a hivatalos forgalmazó Európában ( így nálunk is ) zafír kristályüveggel. Nagy különbség, hogy egy 100.000 Ft-os óra milyen gyorsan karcolódik össze és veszti el az értékét.
    6. Az állam is rosszul jár, hiszen így VÁM, ÁFA, környezetvédelmi és újrahasznosítási díjak, társasági adó, SZJA nincs megfizetve. Így nekünk ( nektek ) kell helyette is befizetni ezeket az összegeket. Gondolom kórházba, orvoshoz azért jár, és a gyerekét is állami intézetbe járatja.

Új hozzászólás Aktív témák