Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Anduriel]

    aktív tag

    Olvasgattam a forumot, persze megint le voltam maradva par szaz hozzaszolassal, es lattam, hogy valaki egy Carrera Calibre 5 es egy DS1 kozott vacilal, bar tobben az uj DS1-et javasoltatok, mivel mindkettoben 2824 van, es ez nem indokolja az arkulonbseget en azonban megis a Carrera mellett tennem le a voksom(kb. 10 eve ez a kedvenc oram, bar azt belatom, hogy ha logikusan gondolkozik az ember lehet jobb valasztas a DS1)
    Most lattam a vateran egyet es igen sokat gondolkodtam, hogy megvegyem-e, de mivel nem regen vettem egy uj orat(ami meg a kezemen sem volt :D ), es amugy sem keves penzrol van szo inkabb ugy dontottem, hogy nem engedek a kisertesnek.

    Az utobbi parszaz hozzaszolasban elokerult, hogy ki mennyire szereti a Rolexet, milyet venne/nem venne. Es mivel engem altalaban erdekel hogy kinek milyen ora tetszik, ugy gondoltam leirom az en kedvenc oraimat, hatha mast is erdekel az ilyesmi, es esetleg osszeallit egy hasonlo listat, engem biztosan erdekelne.

    Tehat a lista: (bar itt lehetne csoportositani tobb szempont szerint en csak egyet vettem figyelembe az egyszeruseg kedveert "sima"/kronograf)

    Sima:
    - Tissot Le Locle [link]
    - Tag Heuer Carrera Calibre 5 [link]
    - Nomos Zurich [link]
    - Vacheron Constatin Patrinomy [link]
    - Patek Philippe World Time [link] (bar ez nem teljesen sima ora, de nem is krono)

    Kronograf:
    - Tissot PRC 200 [link]
    - Tissot Seastar [link] (a kek szamlapos)
    - Tag Heuer Carrera Cal. 1887 [link] (itt a kepen levok kozul mindketto nagyon tetszik)
    - IWC Portugese [link]

    Bocs az ekezeteket hianyaert, de a munkahelyi gepemen igen nehez elocsalogatni oket, jogosultsagom meg nincs hogy feltegyek egy magyar nyelvu kiosztast.

    ''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''

Új hozzászólás Aktív témák