Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabulaxi

    senior tag

    Seiko

    Seiko Astron.
    A világ első GPS Solar órája.
    Naponta egyszer, a Seiko Astron automatikusan fogadja az idő szignált, igény szerint csatlakozik a Föld körül keringő 4 vagy több GPS műholdhoz, így felismeri a pozícióját és beazonosítja az időzónát és a pontos időt. A mutatók automatikusan a helyi időre állnak, atomóra pontossággal. Az új Seiko Astron napenergiával működik, így soha nincs szükség elemcserére, intelligens naptárral rendelkezik, így a dátum is mindig olyan pontos, mint az idő.
    Három modell magas intenzítású titánból készült, amely erősebb, mint az acél, de 40%-kal könnyebb, további két modell pedig acél tokba került. Mindegyik modell lünettája kerámia bevonatú, azonos funkciókkal, illetve magas műszaki tartalommal rendelkeznek, beleértve a zónaidő számlapot, GPS vételi kijelzőt és a zafír üveget az új fejlesztésű tükröződésmentes bevonattal. A hagyományos dátum és zónaidő mellett a funkció gomb megnyomását követően a másodpercmutató, illetve a 10 órás pozícióban lévő indikátor a GPS szignál státuszát mutatja.
    A Seiko Astron idén ősszel jelenik meg egyidejűleg minden piacon, ára várhatóan fél millió Ft lesz.

    "A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."

Új hozzászólás Aktív témák