Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • g0n21

    senior tag

    válasz busman #171618 üzenetére

    jajj.
    Akkor írom amit gondolok, bár reméltem ez elkerülhető, és a többiekkel lehetett kulturáltan társalogni erről:

    Az zavar, engem nagyon, hogy egy mérhetetlenül igénytelen irányba kezdett el húzni az egész téma, és már -már a kínai topikot karcolgatta az ide bedobált órák és témák minősége.
    Régen is voltak japán órák, de kb az SKX, OC108, és ilyenek képviselték... Voltak antikok is, Doxa, Marvin, csörgős poljot, satöbbi. És mindenki megfért békében.
    Majd szépen lassan elment egy olyan irányba, ami az elmúlt hetekben, hónapokban volt, ahol már a nem tolerálható minőségű filléres vackok kerültek előtérbe, amik egyszerűen méltatlanok voltak. És merem állítani, hogy amit most a Seiko 5-ös sorozatként gyárt, az méltatlan a mindenkori seikokhoz. A minden héten kidobott kollekciók, igénytelen kidolgozással, olyan szériahibákkal, ami "belefér" a gyártónak és közben szégyenletes. Ilyen volt egyébként a ferde chapter ring az skx-ekben. Láttam új gen. Seiko5-öt, régit is, és félelmetes ami most megy. Nem 45.000 forintot, de 15-öt sem ér meg.
    Miért kell lehúzni egy jobb napokat megélt topik minőségét erre a szintre, amikor ennek már van máshol tere?

    És remélem ezt is elolvasod: Nem ezért lett szétválasztva. Én azt mondom, hogy mi az, amiért jó ötlet volt a szétválasztás. Hogy hogy, és miért úgy lett, az nem az én dolgom.

    Kronometer.hu // PestiOras.hu // nick: Gonzi // Bulgari Velocissimo 1,8m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Zenith El Primero Chronomaster Open XXT 1,6m // Breitling Chronomat B01 42mm Rouleaux szíjjal 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák