Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tiszteletes

    aktív tag

    válasz g0n21 #169981 üzenetére

    A hasznosságát nem is vontam kétségbe, de a hasznossága a véleményem szerint nem áll arányban az esztétikai fail-el amit okoz. Miért nem olyan képet linkeltél, amin épp a nagyító alatt halad át valamelyik mutató? Az órának van egy képe, ami kialakít egy érzést a szemlélőben. Majd ezt számomra elrontja ez a rábiggyesztett találmány.

    Kezeljük helyén a laikus gúnyos véleményét: Értem én, hogy feltaláltuk a spanyol viaszt. Szebb lett tőle az óra? Nem tudom, kérdezzük meg a főnököt, de szerintem szarul néz ki. A főnöknek tetszik, akkor marad. Jobb nem lesz tőle az óra, ugyan rosszabb se, de legalább egyedi. :) A többi meg majd majmolhat bennünket. Érdekes kísérlet volna..... tegyünk egy stilizált péniszt a nagymutató helyére, vajon azt is elkezdik majd másolni rólunk? Elvégre hát mi vagyunk a Rosz-szex?!

    Érdekesnek tűnnek az összegyűjtött önfényező doksik. Ha lesz időm, nem csak a 11-est olvasom el, hanem az egészet.

    Én csak utaltam a fórumtárs által leírt történet egy kiragadott részére. Ha ő igaztalanságot írt volna, úgy elnézést kérek. Megnézem pontosan ki volt az és ezentúl fenntartással kezelem az általa leírtakat. Csak ő azt írta, hogy: az elnök megtudta, hogy van ilyen gnómlencsés változat, - ami az összeszikkadt szemének könnyebben, hunyorgás és szelfibot nélkül is leolvashatóvá teszi a dátumot, - és kérte, hogy cseréljék ilyenre órája üvegét.

    [ Szerkesztve ]

    Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

Új hozzászólás Aktív témák