Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz tboldi #66879 üzenetére

    Én azon lepődtem meg E5 vs E10 terén, hogy a sokkal régebbi konstrukciójú IS200 E10 kompatibilis, az újabb IS250 meg nem. A 2005 és a 2007 közötti IS-ek elvileg nem E10 kompatibilisek. Fene érti ezt.
    Mondjuk a 250-et úgyis át akartam ugrani és IS300h volt a kiszemelt, csak ugye hiába a tervek, ha felülírja a gazdaság. Úgy voltam vele 2020-ban, hogy 2022-re esik be a 2014-es évjárat körüli 300h-k ára oda, amennyit én hajlandó vagyok autóért adni (elég szigorúan követem ebben a 6 havi bevételnél ne legyen több benne kattanásom). Csak ugye elkezdett csökkenés helyett emelkedni.

    Így inkább vettem a Crosst, jóval olcsóbb is volt, kevesebb a km is, stb... Szerintem ár/érték arányban jó autó. Kicsit a szedán forma hiányzik, de hát azt a felárat nekem nem éri meg. Amúgy az a vicc, hogy 10-ből kb 9 ember ufónak nézett, hogy egy Lexust egy Suzukira cseréltem, de ugye ilyenek ezek a külsőségek. Hiába az a racionalitás, hogy az egy 19 éves autó volt már, 250e km körüli futással és hiába volt tényleg nagyon megbízható, az idő múlását nem lehet meghackelni, jöttek volna elő rajta a problémák. Egy két dolog (elkopó központi zár motorok pl) már az enyémen is kezdtek előjönni és a facebook csoportban is egyre szaporodtak az évek előrehaladtával a van valakinek bontott ez meg az? bejegyzések. Az alap alkatrészeken kívül meg macerás beszerezni hozzá mást. Az 1999-es beltér designal és technika miatt meg belül nyilván sokkal modernebbnek hat a Cross.

    MÁS:
    Ha már tankolás. Ma reggelre -10 Ft/liter vonalkódos kuponokkal rakták tele a parkolóban az autókat. 1 óra múlva már egy csomó autóról hiányzott. Nekünk is az egyiken megvolt még, a másikon már nem. Szorgos kezek begyűjtötték.... :DDD :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák