Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cunaja

    addikt

    válasz Qtya123 #66859 üzenetére

    :C Nagyon ügyesen kiszámoltad.
    Egy szóval sem írtam sehol, hogy a szalonból kijövet, volt csak benne 95-ös. Azt írtam, egyszer tankoltam azt. Havi szinten ugyanazon a napon, ugyanazon a benzínkúton, tankoltam és természetesen vezetve minden. Megtett út, km-ben és a tankolási mennyiség. Tankolás az első kattananásig, csökkentett nyomású tankolással. Az autó átlag fogyasztása a program alapján 5,83 liter/város. / E5 100 OMV. Elmúlt a balhé és rendesen kapni lehet a Maci 95.-t. Útvonal ugyanaz, km szintén. Tankolás több 2,5 literrel? Módszer ugyanaz. :Y Elpárolgott? Vissza a 100-as és érdekes, utána nem volt plusz 2,5 liter. Nos kapott egyszer sima OMv 95-ös benyát, nem a Maci prémium 95-öt, mert már hajtott a kíváncsiság. Minden ugyanaz és 3,2 literrel többet tankoltam. Program 6,18- -ra hozta ki az átlagot. Útvonal ugyanaz. Igen, nem járok sehová kocsival, csak ahová muszáj. Átlagban a havi megtett km és 10% + - eltéréssel. Egyszóval nekem a Maci 100-as a bevált üzemanyag. Ja, volt az autóban 4800km amikor a 95-ös benyát kapta. Nem tekinthető nem bejáratottnak. Vezetési stílusom. Ezért is van a hibrid akku mindig maxon. Lámpánál és ha látom, hogy meg kell álljak, hagyom motorfék igénybevételével, gurulni a Suzut. Nem nyomom neki feleslegesen. Induláskor, viszont amit megy. Ha az út engedi, akkor meg tempomat. Még 1x leírom, a fogyasztási adatok, 98% Budapest. Ez az autó, még nem volt hosszú úton, ezért a folyamatos 100km/tankolási adatom, nincs a 95 VS 100 -ról. El kell fogadni. Amióta megvan, a program vezetve van, méghozzá, cimekkel együtt, ha kimegyek a városból. Nem vagyok a pénzem ellensége, ezért vezetem a fogyasztási statisztikát. Ha jól utána számolok, a adatok alapján, semmivel sem kerül többe a 100-as, sőt..... Nem kötelező ezt elfogadni, de írtam már annak idején is.
    A szervizről meg annyit.
    NCC1701: Egy szóval sem írtam, hogy kérem a pollenszűrő cserét. Most is aktív szenes van benne, amit megelőztem az ózonos kitakarítással. Az olajat is letudmám cserélni, de nem azért vettem új autót, mert foglalkozni kívánok ilyenekkel.
    Amúgy ez már nem neked szól. Nem hiztizni jöttem, csak olyan típusú ember vagyok, akinek vannak természetes elvárásai. Nem fogok "mindenkire" ráhagyni mindent. Fizetek egy szolgáltatást, akkor azt várom el amiért fizetek. Vagy esetleg a Showder klubban mondták egyszer. "Megcsinálom én, és kifizetem magam a munkásoknak" Ezek szerint én még maradi ember vagyok. Elnézést kérek, ha valakinek nem tetszik egy normálisan gondolkodó lény hozzászólása. Ha valami nagyon nem megy, akkor szoktam csak a drasztikus"mai divat" módszereket alkalmazni, hogy átveszem az írányítást.
    Ez az írás a Suzuról, illetve a fórumon való eszme vitatásról szólt, ezért nem raktam off-ba.
    Viszont miközben itt majdnem, hogy vitába szállunk, csak kaptam segítséget. Ezt köszönöm szépen! :R ;)

    [ Szerkesztve ]

    A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.

Új hozzászólás Aktív témák