Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vorosmarti

    senior tag

    válasz Golden9 #107377 üzenetére

    Ez így nem valami jó.
    Ha valaki elfelejti, hogy megvan már neki a játék, akkor az rávásárolhatja Steamről a másikat anélkül hogy észrevenné?

    Pontosan így van, ahogy mondod. Ugyan egyetlen esetem volt a velük, de a rockstar kliens - fogalmazzunk úgy - hogy képtelen lekezelni a többszörösen megvásárolt játékokat (is).

    Nekem a fő email-címemmel (többek között) van egy rockstar account-om és egy epic acc-om is. A rockstar kliensben megvettem a gta 5-öt. 2-3 év múlva jött ingyen az epic-re, és behúztam ott is, mivel jött vele vmi plusz pénz és equipment. Azt gondoltam, hogy csinálok egy másik regisztrációt a rockstar-nál, és ott fogom játszani az online-t. Erre nem volt lehetőség, ugyanis a rockstar automatikusan rátette a gta-t arra az acc-ra, amin már volt egy másik. Csak az email-címet nézték hogy megegyezzen. Mivel értelemszerűen eltűnt minden mentés, kértem őket, állítanák vissza ha lehet a régit is, mert azt megvettem. Annyit sikerült mindössze elérnem 5-6 levélváltással, hogy törölték az epic-est, és visszakaptam a régi megvásárolt példányt. Sztem érdemes írni a supportnak, másnak talán nagyobb szerencséje/türelme van hozzájuk.

    Emellett azt is észrevettem, hogy a steames RDO indításakor többször nem vette észre a futó rockstar klienst, és telepít egy másikat. Természetesen kijelentkeztet, és elfelejti az addigi usert. Nem igazán értem ezeket, talán mondhatjuk hogy közel 200 millió gta 5 eladása után kéne maradjon vmi kevés pénz a kliens fejlesztésére.

Új hozzászólás Aktív témák