Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tripton

    csendes tag

    válasz milanscs #3693 üzenetére

    Igen! Köszönöm! Ezt a Google nekem is előbányászta,egy SP2(preSP3) WinXpEng rendszeren fogom tesztelni , holnap beszámolok róla milyen sikerrel.

    5 éve SB Live 5.1 et használok, előtte is SB kártyám volt (SB64,128), mindig hozták az akkori kornak megfelelő átlag feletti minőséget. Sok gép megfordul nálam, ADI,CMI alaplapi chipsekkel nagyon nem szeretem őket, recsegnek, és nagyon zabálják a CPU-t. Remélem ez a mostani darab beváltja a hozzá fűzött reményeim. Főleg Vista miatt néztem körül melyik Soundcard-ok jöhetnek számításba, mert sajnos idén már kénytelen leszek én is Vistát is használni..

    Nem szeretem mikor fikázzák pl.: a Creatívot ,hogy ilyen Sz*r meg stb.
    Ki lehet jelenteni, a mai PC-s hangzást, és szabványokat(FM,EAX) igenis a Creatívnak köszönhetjük..Az AdLib és a Creativ voltak ott az alapok lefektetésnél. Persze voltak és lesznek rosszabb és jobb szériás Chipek ,de ez melyik más úttörő hardverfejlesztőre ne lenne igaz..Sajnos egyre kevesebb az igényesebb Pc-s felhasználó, aki nem elégszik meg az alaplapi és/vagy gagyi hang karik csipogásával

    A HP oldaláról és a Creatív oldaláról is lehúztam a drivert, holnap megnézem mire megyek velük.

    Köszi az Infókat!

    [ Szerkesztve ]

    Ha vannak atomok, és mód kinálkozik, molekulák is lesznek; és ha a molekulák nedves, meleg helyen tanyáznak, elõbb-utóbb lesz belõlük elefánt is.

Új hozzászólás Aktív témák