Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz jjeahh #3272 üzenetére

    A NEX 7 egyébként egy nagyon jó váz. Túlárazott, csúnyán túlárazott, de egyébként jó. A NEX 6 keresője elvileg jobb, mint a NEX 7-ben lévő, de ezt megerősíteni nem tudom, mivel a NEX 6 keresőjét még nem láttam. Minden estre a hetesnek nem különösebben elragadó az elektronikus keresője, főleg egy mai jobb MFT vázhoz képest.

    Fogásra jó, azt hiszem pont jól eltalálták a markolat alakját. A Tri-navi három tárcsás vezérlés nagyon tetszik, ilyet még a pro DSLR vázak sem tudnak.

    Főként manuál objektívekkel használtam. Kedvencem volt egy ősrégi Nikkor 50mm f/1.2, ami brutál sok fémet és üveget tartalmaz, jóval nehezebb a váznál, de összességében jól meg lehet markolni a gépet a markolatnál fogva, nekem nem volt kényelmetlen, hogy orrnehéz.

    De már nincs meg neki, nemrég lecserélte egy Olympus OM-D E-M5-re amivel elégedettebb. Amikor a NEX 7-et vette, nem kalkulált vele, hogy nagyok az objektívek, plusz ő utcán fotóz vele sokat és a NEX vázak szeretnek hangosan kattogni exponáláskor. Talán csak az utca túloldalán álló süket nem hallja meg...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák