Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lupus70

    csendes tag

    válasz F-ECT$ #65567 üzenetére

    "A Sony nagyon gyenge szoftveresen, de már évek óta az. Azt kell nézni, hogy mit tud a tv out of the box, és ha megfelelő, akkor vehető. A frissítéseket meg lehet érdemes is lelőni, ha nem kell funkcionálisan belőle semmi, mert általában csak rontanak a helyzeten.
    Az LG szoftveresen sokkal jobb, frissítések is gyakrabban jönnek. Panel lottó van, de házhoz jön a csere panel. Szóval ha oled-et vennék és játékra is kellene, akkor én is afelé nézelődnék."

    Sajnos nem tudok egyetérteni veled és ezt így általánosítva nem merném állítani. Pontosan mire gondolsz? Amit írsz, arra következtetek, hogy felszínes a tudásod, ami nem gond, de akkor kérlek kezd úgy a hozzászólást, hogy " Véleményem szerint...". Minden esetre irigyellek, mert neked így gyorsan meg van egy tv vásárlás. Vagyunk páran hozzáértők itt a SONY topikban, akiknek ez hónapokba telik.
    Nekem Sony LCD van. Szoftveresen nem gyenge, szerelő nem látta. Nappali fényben ver bármilyen Oled-et, mégsem írom, hogy sokkal jobb mint egy Oled. Mindenki maga dönt, milyen paraméterek fontosak a számára. Az tény, hogy már a Sony is gyárt "olcsóbb", kis tudású tipusokat, ami viszont jó minőségű az drága és túlárazott. Ez van.
    Csak gondolj bele kicsit, hogy Hollywoodban a filmkészítők milyen márkákkal dolgoznak...
    Az a technikai tudás, ami amit a Sony és a Panasonic képalkotás terén évtizedek alatt megszerzett, jelen pillanatban még álom az LG számára. ( a fejlődés természetesen látszik)
    Az LG lehet hogy játékban erős, ott azért nincsenek olyan komoly elvárások képminőség terén...
    Komolyan mondom, itt a SONY LCD topikban néha már olyan érzés, mint amikor a MM-ban egy samsung és egy lg pólós eledó próbál tv-t ajánlani.

Új hozzászólás Aktív témák