Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nordlead3

    kezdő

    válasz pixelking #52278 üzenetére

    Pontos specifikációkhoz sajnos nincs hozzáférésem, de megfigyelésem alapján azonos SoC esetében Sony nem nagyon szokott variálni RAM méretekkel. Én ez alapján azt mondanám, hogy egységesen 2 vagy 3 GB a RAM mindegyik MT5596-tal szerelt készüléknél, így az XG80 és XG81 esetében is. De ez meg abból a szempontból irreleváns, hogy az általad nézett típusoknál sokkal inkább a CPU/GPU "foghatja" az Android TV-t, mint a RAM mérete (az XG95 pl.: 2,5 GB RAM-mal is elég fürge és akadásmentes, ott ugye csak a CPU/GPU ami sokkal "erősebb").

    Én úgy látom, hogy a különbségek kimerülnek a talp kialakításában (az XG81 "prémiumabb"), illetve más távirányítót adnak hozzá. Meg valahol olyat is láttam, hogy 55" méretben az XG81 edge LED, míg az XG80 direct LED, de saját tapasztalatom nincs erről. Ja, és XG81 csak az EU-ban van.

    Ha visszaolvasnál kicsit a fórumban: HunChris elég hosszan elemezte tapasztalatait az XG80-ról az elmúlt hetekben, neki főképp a mozgásfeldolgozással (interpolációval) voltak/vannak problémái, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy neked is lesznek - viszont azonos képfeldolgozó és SoC miatt ami igaz az XG80-ra, az igaz lesz a 81-re is.

Új hozzászólás Aktív témák