Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thomas19

    tag

    válasz junior19 #49511 üzenetére

    Kikapcsoltam a fényérzékelőt és visszatettem a színtelítettséget 50-re. A cinema prón lényegében annyit változtattam, hogy lehúztam a fényerőt 35-re, az úgy jónak tűnt világosban és sötétben is, viszont mivel így is kicsit fakónak tűntek a színek, bekapcsoltam az élő színt közepesre, és úgy már tökéletes lett. És valahogy ezzel egyidőben megszűnt a vibrálás a mozgásoknál és az időnkénti döccenések is, nem tudom, hogy ez mivel függ össze!

    Sorozatoztam, FHD webrip, nem túl nagy bitráta, de elment, aztán néztem egy nagyon jó minőségű FHD koncertet (10,5 Mbps bitráta), az valami eszméletlenül nézett ki, gyönyörű színek, olyan élesség, amit a régi TV-men sosem láttam, nagyon élveztem :) Aztán néztem egy sötétebb filmet, az is rendben volt. Most meg netezéshez visszakapcsoltam a fényérzékelőt, ez jól lehúzta a fényerőt, így nem süti ki a szemem :) Valahogy az asztal sokkal de sokkal fényesebb, mint a videók képe.

    Köszi a leírást, majd holnap még próbálok finomítani rajta, de egyelőre most elég jó szerintem, a minőségi forrásnál tényleg bámulatos képet adott, és teljesen folyamatosan és természetesen ment.

    Joshi: Neked is köszi, majd visszakeresem. Az a szappanopera hatás gondolom, amit nem szeretek, ami olyan túl folytonos, a cinema home ad olyat, meg a motionflownak több beállítása, már tegnap végigpróbálgattam azokat. De akkor még "döcögött", arra még nem jöttem rá, hogy az mitől volt, remélem, nem tér vissza :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák