Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pinnacle

    nagyúr

    válasz fairi #42795 üzenetére

    Médialejátszónál 60fps a maximum. Mondjuk ez elég lesz egy ideig, Sonynál azt mondták talán majd csak most jönnek ki a 4K 60fps kamerák. Kadenciahelyes lejátszáshoz, eleve a képernyőhöz való szinkronizálás kikapcsolását ajánlják. Mondjuk nem tudom, hogy ennek ellenére a TV azért "felszorozza". Miként lehetne azt megnézni, hogy a TV milyen fps-el játssza le a felvételt? Van vakami teszt esetleg? Én nem vettem észre semmi, csak azt, hogy néha mozgó ember mögötti rész, mintha szaggatna. Lehet ez idáig is így volt, csak nem vettem észre. Nagy felületen jobban látszódik. Azért gondolom, hogy az 50Hz-es TV, 60Hz-en megy HDMI-n, mert a másik TV, talán ki is írta 1080p/60Hz, illetve PC-n is 60Hz-et jelez, média playerben is beállítható a 60fps.
    Így lehet, hogy a 100Hz-es TV, HDMI-n keresztül tudja a 120Hz-ez. Nincs valakinek olyan VGA-ja, ami tud 120Hz, így meg lehetne nézni.

    Joshi Sonynál is Motionflow különbséget jeleznek. Csak fura, hogy nincs más a 200Hz-en kívül. Sonynál azt mondták, hogy ez a modell csak náluk kapható hivatalosan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák