Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Na kezdhetem előlről a vásárlást. Már kezdem kidühöngeni magam ezen a tetves sz@r Euronics-on. Megrendeltem a 49xd7005-öt kb másfél hete 179000ft-ért, ennyiért lehetett online rendelni. Múlt héten azzal hitegettek hogy azért nem kapok visszajelzést mert leltár van a központi raktárban, tegnap vagy ma megvan a tv. ( ment a tv-ben is közben a hirdetés! )
    Napok óta telefonálgatok, hitegetnek, ma azt mondták reggel hogy ma itt lesz a tv a Sugárban és átvehető, telefonálnak. Eddig semmi. Kb 1 órás telefonéálgatás után közlik hogy nincs és nem is lesz, elfogyott. ( előtte a boltban ott állt hegyekben, de azt mondták azt nem kaphatom meg online rendelésnél, sőt online olcsóbb is volt.)
    Az az indok, hogy sérült volt amit kaptam így visszavitték. ( vajon honnan tudják hogy sérült ha bontatlan, ha meg a doboz sérült miért hozzák ki?)
    Magyarul össze vissza hazudoztak, megtévesztő tv reklámjaik voltak stb. A panaszt telefonon felvették, de segíteni nem tudnak, kb 1 hónap a válasz. Tv nincs. Ha nem hitegetnek akkor bemegyek a boltba és megveszem, mert 2 napig ott is volt 179-ért, volt is készleten. ( a 14 napos elállás miatt jobban szeretem online rendelni az ilyesmit, jobb mint garival bohóckodni ha gond van és ha valami nem tetszik egyszerűbb visszavinni)
    Magyarul csúfosan átvertek a mocskok. Megy a fogyasztóvédelem felé is a panasz és még ahová csak lehet.
    A kérdésem az lenne hogy ha valaki tud akcióban valami 7005 vagy 8005 tv-t akkor írjon legyen szíves. Bemutató darabok nem érdekelnek, de sajnos nem tudok megint végignézni minden lehetséges helyet, hátha valakinek van valamiről naprakész infója.
    Sajnos az idei modellek sem a 49 sem az 55 XE7005 nem droidos és az fontos lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák