Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • salapp

    addikt

    válasz headhunter #34491 üzenetére

    Szia!

    Ugyanezzel a dilemmával küzdöttem.
    De őszintén: amíg lehetett értelmes áron (300 alatt) kapni a Sony 55-ös W75C és W80C szériáinak tagjait, addig én is abból választottam.
    Garancia, meghibásodás: Sonyéknál (nyilván egy LG/Samsung-nál meg pláne) egy csomó dolog, amit te hibának tartasz (botrányosan a nullához közelítő látószög pl.) az nem hiba, vagy minimum "nem bug, hanem feature".
    De ha mégis nagy kegyesen rábólintanak, hogy "oké, ez hiba, cseréljük", akkor vagy küldenek egy refurbished tákolt szutykot, amiben más fődarabot kellett kukázni, vagy választhatsz a jelenlegi kínálatból a vételi árig (megsúgom, 400-ig semmi értelmes nincs, amire cserélni lehetne, de 400 felettiek is ... hagyjuk.)
    Illetve, ha sikerül, visszaszerezheted a vételárat és ott állsz megjelenítő nélkül, sok idegeskedés után.

    Ezt rúgtam le magamról, amikor inkább vettem egy hibátlan, dobozos, igaz, már 5. éves Pana 50G30-at, házhoz hozva megállt egy százasból. Becsokizok, olyan szép már a gyári THX profillal is, de ha a Professional-t kalibrálod, hát, lcd-ből nem sok ellenfele marad, és nem a pár százezres kategóriából, hanem a durva árúakból.
    Olyan masszív, mint egy tank, öröm ránézni, jó a tükröződésgátló bevonata is, igaz, ha telibe küldöd napfénnyel, ez is fakóbb, de ki az a marha, aki így akar akárcsak tévézni is.
    Nézzük, élvezzük, amíg lehet, és reméljük, kihúzza, amíg újra összekapják magukat a legendás gyártók, és talán 5-6 év múlva lesznek jó mozgásmegjelenítéssel nemeldzsí-nemszamszung oled tévék, amire válthatunk.
    (De még az sem kizárt, hogy ha lesz értelmes áron egy 50GT60, arra váltunk, ez meg megy másik helyiségbe.)

    "...Ennyit tudok mondani Vietnámról..."
    (F.G.)

    Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

Új hozzászólás Aktív témák