Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tirdi

    csendes tag

    Sziasztok!
    Most tervezek venni egy WIFI-s kamerát. Vagyis még az sem biztos, hogy WIFI-s lesz belőle, de az van megcélozva. Szóval lenne (jó) pár kérdésem, aminek gondolom nagy részére, vagy mindre megtalálnám a választ visszaolvasva, ezért bocsánat, de mivel egyáltalán nem követtem a fórumot eddig, ez kissé hosszadalmas lenne. A kérdéseimet inkább megszámozom. :DDD
    1) Most hol érdemes (természetesen eredeti) WIFI-s változatot venni? Inkább a webáruházas dolognál maradnék, nem szeretnék külföldről rendelni, de ha az előnyt jelentene, szóba jöhet. Mobilx-en láttam (azt hiszem) elég jó áron, és a képek alapján nem másolat, de megláttam, hogy ott van az SD28, de olyat is olvastam, hogy már igazit árulnak...
    2) Igazából mennyivel olcsóbb a non-WIFI-s változat?
    3) A képekből nem igazán láttam át az alap kiegészítőket, és az érdekelne van-e benne nyitott tokhátlap, fejpánt, és állványhoz rögzítő?
    4) Teleszkópos kart szeretnék, de azt olvastam, hogy ami jóféle, az rövid. De én hosszút (is) szeretnék. Beruházzak egy strapabíró rövidre is, és egy egyszerűbb, hosszabbra is?
    5) Max. mekkora SD-kártyát ismer föl?
    6) Akarok hozzá pótaksit venni, és hozzá persze külső töltőt. Ebből nem gyártanak másolatokat, nem járhatok vele pórul?
    7) Lehet külső mikrofont csatlakoztatni?
    8) Igaz, hogy igazából még 60FPS-t se tud?
    9) Mennyire strapabíró a kamera? Meddig bírja? Nem "használódik el" pár hónap után?
    10) Jól láttam videókon, hogy valamiért mégis kisebb a látószöge mint a GoPronak? Pedig mindkettő 170°-nak van írva. Vagy ezen is van látószög beállítási lehetőség?
    11) A WIFI mennyire meríti az aksiját?
    12) PC-ről van lehetőség élőképet nézni, vezérelni? (Természetesen a WIFI-s változatot.)
    Még egyszer elnézést a sok (hülye) kérdésért, és előre köszönöm a válaszokat! :)

Új hozzászólás Aktív témák