-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mindig azzal sem lehet... XD
A filmbox kérdésemhez annyit, hogy regisztráció után, azt látom, hogy ingyenes 1 hétig, ez alapból jár mindenkinek, akkor mi az az elb..szott propaganda szöveg, hogy Samsungosoknak most ez egy speciális ajánlat? Vagy tényleg létezik ilyen külön ajánlat és valóban nem látom a honlapjukon, mert vak vagyok?
Végül meguntam és megakartam venni egy évre, a PP számlámon bőven van lóvé, de azt most komoly, hogy ennek az idióta filmboxnak mindenképp kell a PP-hoz egy hozzárendelt bankkártya?
Why why why???, több 100 rongy van ezen a számlámon, amit a neten szoktam elcseszni és nem akarok kártyát hozzárendelni ehhez a számlához, ezért filmbox csesszétek meg, de elvesztettek egy potenciális és látatlanban "csak jó lehet majd" előfizetőt.(#92501) pozsoka
Mint írtam, nem találtam ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én is szeretem nagyon a smart távot, de leginkább csak youtube-nál.
Amit linkeltem távot én speciel nem csak a 3D gomb miatt vettem (azért is), hanem mert az előző tévémhez (C650) is ilyet adtak csak azon a 3Dgomb helyén más funkció van. Nagyon hozzászoktam ehhez a nagy dög távhoz ami baromi kényelmes a H6400-hez kapott mikrogombos női távhoz képest.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz sityupityu #92504 üzenetére
Nekem, a smart nagyon bejön. A 3D nálam szinte nem is megy, de ha már arra kerül a sor, kibírok annyit, hogy a virtuális keypad-on beállítsam..-)
-
balee222
újonc
Sziasztok!
Sajnos UE48H6500 títusú TV-t már semelyik oldalon nem találok. Tudtok javasolni tudásban hasonló vagy jobb TV-t nagyjából 250e-ig? Méret 48+ kéne. 3D nem fontos.
-
raziel01
veterán
-
psg5
veterán
Sziasztok! Ahhoz mit kell allitani,hogy csatorna váltásnál a képernyő mély fekete legyen? Mi saunknal olyan sötétszürke mutteréknál viszont fekete? Samu 6400-as a mienk a masik egy 6200-as vagyis kb ugyanaz a két tv.
F.K.T.
-
Sziszifeca
őstag
Hali!
55H6400-nál nekem Zotac Id18 van rákötve.
Számít valamit hogy melyik hdmi csatlakozásba kötöm (jelenleg a pc-s részhez van kötve)?
A Motion Plus-t szemkímélőre kellett állítanom hogy folyamatos legyen, de így is néha van egy icike picike kis akadás.
Véleményeteket szívesen fogadom, mire érdemes a Motion-t állítani, és melyik csatlakozáshoz érdemes kötni?>>Youtube/Sziszifeca<<
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz dokee78 #92514 üzenetére
XD, most komolyan... mennyivel fogyaszt többet a 6500 havi szinten?
Van egy régi LG plazmám is az egyik vendégszobában, 55 collos, az konkrétan 450-et zabál 1 óra alatt, vagyis kb 2.5 óra alatt benyeli az 1 kw-ot, télen egész jól fűt is, nyáron meg klíma kell hozzá.Ott jobb oldalt a "kicsike"...
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz pozsoka #92508 üzenetére
1 éve ezen az oldalon mezei regisztrálás után, adtak 2 hét freet semmi pp meg kártya nem kellett hozzá.
Nem rendeltem meg azóta jönnek a spam leveleik megállás nélkül amiről már 28x leiratkoztam meg írtam is nekik, hogy felejtsenek már el...ennek az idióta filmboxnak mindenképp kell a PP-hoz egy hozzárendelt bankkártya?
nevek, email cím megegyeznek? kínai webshop akkor nyüszít ha ezek eltérnek és követeli a bankkártyát amit én sem rendelek PP-hez és simán megy a vásárlás.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
balee222
újonc
Köszönöm a válaszokat.
Akkor a tuner kivételében a panel és az elektronika változatlan, ha jól értem.
Esetleg a H6500-as típusnak van 2015-ös (J) változata, amit több helyen is meg lehet találni? -
Fürkésző
tag
Sziasztok!
Annyiszor írtátok már, hogy USB-s HDD-t, pendrive-ot csak szabályosan válasszunk le a TV-ről, hogy már muszáj megkérdeznem:
Samsung D6500-as TV-n hogyan érhető el ez a leválasztás funkció? Sehol nem találom.
Panasonic-on bezzeg egyből megvan. Bár soha egyetlen lejátszásra használt HDD, pen sem volt a leválasztási listában, (amikor ez a funkció elérhetővé válik); csak a felvételre beállított HDD.)
Más. Ezen a TV-n létezik olyan funkció, hogy DTV kapcsolgatáskor ne csak a csatornaszámot és -nevet írja ki, hanem az éppen futó műsort is? Ha igen, hol kell ezt beállítani?
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
ZolaMan
tag
Begolyózok, segítsetek kérlek!
3 napja állítgatom az új UE55H6400 TV-met. Egy 2008 as pana plazmát váltott és van egy D6500 am is referenciának. Valahogy ezek minőségét kéne megközelíteni.
A HD tv adásokra már egész jól belőttem, ott már relative színgazdag a kép. Úgy értem el ezt, hogy a white balancenál felnyomtam +40 körülre az R,G,B gain-t és Dynamic Contrastot Mediumra.Viszont HBO HD mozifilmnél, vagy simán USBről mozifilmnél így is fennáll az a probléma, hogy a legszínesebb részletek kivételével gyakorlatilag fekete-fehér a kép többi része, ami nagyon zavaró.
Olyan mintha egy fekete-fehér háttér előtt mozognának az élénkebb színű objektumok.Most pl a Godzilla megy az HBO HD-n és ennél is brutális, hogy a tisztek piros sapkája mint egy paradicsom virít az amúgy tök fekete-fehér képen. Sötét, éjszakai, ködös harci jelenetek miatt nyilván relative kevésbé szaturált a kép, de akkor sem kellene szinte feketefehérnek lennie.
Van erre megoldás? Ez panel, vagy elektronika eredetű dolog? A többi tvnél nem láttam ilyet.
Ha nem lehet beállítani, hogy színtelített legyen a kép a mozifilmeknél is, akkor holnap visszaviszem a TV-t mert nem szeretnék ilyen visszalépést a 8 éves plazmához képest.
Köszönöm!
HW/SW/Sim/Mod/OC
-
Flashget
félisten
válasz Fürkésző #92525 üzenetére
D6500-nál én sosem használtam ezt a leválasztást, mert átkapcsoltam TV módra és kikapcsolta a vinyót, annak ellenére, hogy a kék led jelzett, hogy áram alatt van, de már nem használtam. Úgy sosem húztam le, hogy közben lejátszottam egy filmet.
Próbáld így:
Source - usb eszköz - kijelölöd, utána tools erre előjön a lehetőségek között a vinyó leválasztása funkció.(OFF)Panasonic 20 évvel elözi a Samsungot ne csodálkozz ezen..(/OFF)
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz ZolaMan #92527 üzenetére
D6500-hoz (ami ugye edge led+ ultra clear panel)képest visszalépés képileg az összes utána kiadott samsung 6-os FHD tévé ezzel a backlightes szarjukkal, hogy ne legyen felhős..
1 dolgot tehetsz műszeres kalibrálást arra a bemenetre amin filmeket nézel (BD vagy média lejátszó)Realme GT Master Edition
-
veterán
-
ZolaMan
tag
válasz sityupityu #92531 üzenetére
igen, én sem értem mi a franc van.
A boltban egy 65" ös volt belőle kitéve, de abban sharp panel volt, annak baromi szép képe volt.HW/SW/Sim/Mod/OC
-
veterán
-
Dreddy32
tag
Sziasztok!
Tv vásárlás elött állok.
Mivel semennyire sem vagyok otthon a tv-k világában, ezért hozzátok, felhasználókhoz fordulok.Olyan max 180.000.- környékén (de az sem baj ha kevesebb )szeretnék tv-t venni.
3d-LED-Wifi-MKV lejátszás-viszonylag gyors menü működés-2015-16-os model stb...Arra kérlek titeket, hogy javasoljatok nekem valami jó Samsung tv-t.
KÖSZÖNÖM
[ Szerkesztve ]
-
-
Makosx
csendes tag
Van aki telepítette a 1440.8 Fw-t J5500 tip TV-re? Van valami haszna, vagy ne foglalkozzak vele.
Ami azt illeti elég béna ez a Tizen rendszer, ráférne egy átfogó frissítés.[ Szerkesztve ]
-
digikábeles
aktív tag
válasz ZolaMan #92527 üzenetére
Ha minden tévécsatornánál mosottak a színek, az lehet hogy a készülék hibája. Én eddig egy tévécsatornán láttam hasonló gyatra színvisszaadást, a Digifilmen, amikor még kódolatlanul jött. Mintha egy színes celofánon keresztül néztem volna az adást. A médialejátszók is produkálják ezt a sivár képminőséget.
-
Fürkésző
tag
válasz Flashget #92528 üzenetére
Ez alap. Ennyit Windows 98 óta megteszek az USB-s tárolóeszköz kihúzása előtt.
Köszönöm az ötletet, meg fogom nézni. De nem emlékszem, hogy a Source-ból el lehetne érni a HDD-t/pendrive-ot. Nekem mintha csak a HUB-ból sikerülne (vagy rögtön a csatlakoztatáskor felbukkanó ablakból). Most kifejezetten erre fogok koncentrálni.Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
cyanID
tag
Van esetleg lista vhol, h mely uzletekben van hivatalos samsung garancia?
Helyszini javitas stb..55J6300 van sok helyen 260 korul, de nehez kiválasztani...
-
zsiz
őstag
válasz Flashget #92549 üzenetére
Szerintem nem pont az ami nekem kellene. A régi távon a sleep-et megnyomva már írja is ki a tv hogy X perc múlva kikapcsol (2x megnyomva 30 perc, 3x megnyomva 60 perc, stb..). A Tools csak egy menübe visz ahol ki tudom választani az elalvás időzítőt és utána még be kell állítani a percet, nem? Legalábbis egy régebbi tévémen úgy volt. Mindegy, végül is nem olyan fontos mert működik a régi táv is, csak olyan nehézkesen érzékeli a tv, akkor is ha új elemet teszek bele.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest