Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    válasz Sped #90342 üzenetére

    Mint írtam ez a történet a 2011-es D szériánál volt azóta már nincs. Ilyen erős buzerálás sem már. :)
    Samygo is akkor született meg és megmutatták mennyi minden le van tíltva szoftveresen amit engedélyezés után működtek. Persze a samsung nem nézte tétlen adta ki sorra az ezeket letíltó fw-ket. Samygoék meg kiadtak egy olyan segítséget amivel régebbi fw-t vissza lehetett rakni a gyártó fel is adta a kilátástalan harcot ennél a szériánál. :). A Samsung is másképp kezdett a dolgokhoz állni ezután, de maradt az alap koncepciója még ettől, ha valami többre vágysz fizess többet. E szériától változtatott azon, hogy csak samsung billt lehet használni, már lehetett Tescos 1-2K-be kerülőt is.
    Viszont az azóta eltelt 4 év alatt különböző fejlesztéseinek a másik oldala amikor öngólt rúgott. Az egyik ilyen a 3100 és 5100 szemüvegek közti különbség (gagyizálódás az olcsóság terén) vagy a távkapcsoló kisebb mérete, rajta gombok lassan csak női vagy gyerek kezekben lehet használni nem beszélve pár alap funkció gomb eltüntetéséről és már nem világítós. Kijöttek a kiabálós meg ugribugri táv vezérléssel meg a smart távkapcsolóval..ezek mind egy nagy kalap szarságok. Pr. célból jók..nálam ment vissza mind a dobozába amit az F6640-hez adtak.
    Viszont képtelenek magával azzal foglalkozni amire a tv hivatott. Normális csatornaszerkesztéssel vagy amit a Panasonic már 20 éve is használt "sárga gombbal jelöld ki, fogd meg, húzd oda" módszert, vagy ha már korszerű digitális tévézésről beszélünk miért nem jelzi ha a szolgáltatóm új csatornát rakott be, szemben más gyártókkal?

    meg fw frissítés meg ilyesmik és mire egy funkciót feltámasztanak tönkretesznek két másikat, lassan kapcsol ki, lassan kapcsol be,

    ez a kikapcsolási mizéria mint írtam korábban nem user, hanem samsung error volt, de a sok visszajelzés hatására hamar javították a hibájukat. Szerintem ez volt az első olyan eset mikor egy elrontott fw-re kiadtak egy javítást viszonylag elég hamar.

    Így van az csak egy kijelző nem multifunkcionális netezős, médialejátszó. Ezt sokan el fogadni sem akarják.

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák