Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Katsu

    aktív tag

    Sziasztok,

    Ma boldog tulajdonosa lettem egy samsung ue55h6400-es Tv-nek.
    Sokat még nem tudtam vele foglalkozni. De a wifi beállítással meggyűlt a bajom. Nem érzem magam analfabétának. Millió wifis eszközt állítottam már be. De a tv-n nem megy. Hiába adom meg a szükséges adatokat, a Tv és a router között nincs semmi forgalom. Az elején a dhcp még kiosztotta a címet neki, de akkor is azt jelezte, hogy nem jó a PIN! Ami azért fura, mert csak jelszót használok WDS-t nem.
    Azóta beállítottam statikus ip-re a TV-t, de így sem jutottam eredményre. Majd gondoltam, hogy dedikálok neki egy ip-t a dhcp-ből. Azóta már az ip címet sem veszi fel...
    Egyszerűen nem értem. Ha van titok, kérlek, áruljátok el.

    Más kérdésem is lenni, az pedig a szín beállítása. Nekem nincs erre semmilyen műszerem. Létezik erre megoldás, hogy a színeket szépen beállítsam? Láttam egy tesztben, hogy gyárilag eléggé el vannak mászva ezek.

    Most éppen a csatornákat exportáltam és szerkesztem gépen, mert a menüben kicsit kaotikusnak érzem a helyzetet. Eddig egy LG plazmám volt. Kb 4 évig. Most még szokom a samut.

    Mindig samu párti voltam, de az LG elérhetőbb volt. :)

    Remélem jól be tudom lőni, mert eddig a képe nem az igazi, bár HD tartalmat még csak tv-ben láttam. Gépreől még nem toltam neki. :)

    Előre is köszönöm, ha tudtok nekem segíteni, akár linkekkel is. Próbáltam használni az itteni keresőt, de a kulcsszavak amiket használtam, nem biztos, hogy jók voltak.

    Üdv: Katsu

Új hozzászólás Aktív témák