Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • benjonino

    tag

    Sziasztok!

    Pár hete boldog tulajdonosa lettem egy UE60H6203-as típusú TV-nek!
    Sokat vaciláltam, eredetileg Philips-et akartam venni, de a kiszemelt példányról az eladó lebeszélt, így kötöttem ki ennél.
    Nem bántam meg. Az árnyaltabb kép kialakítása érdekében meg kell említenem, hogy ha Philipset viszem haza, akkor is ezt mondtam volna. :) (Előtte egy 20 éves CRT-m volt, szegénykének minden baja volt már)
    Most csak ámulok, és bámulok. És még be sem állítottam, csak hagytam úgy, ahogy kicsomagoltam. :)
    T-s IPTV-m van, egyelőre még nem HD, de ilyen tűéles képet el sem tudtam képzelni. Főleg az ATV stúdió adásaitól vagyok lehidalva. Mi lesz akkor, ha HD-ben jön majd???
    Az én elméletem az élet nagy kérdéseire az, hogy a méret a lényeg. :) Vagyis minél nagyobb, annál jobb. Ez volt a választási szempontjaim közül az elsődleges. El sem tudom mondani, hányan akartak lebeszélni erről, mondván, hogy a minőség fontosabb. Szerencsére nem hagytam magam. Most úgy érzem, hogy nem is óriásTV-t vettem, hanem Minimozit. És a kettő kifejezés között ég és föld a különbség!
    Másnak csak azért nem merem ajánlani, mert nálam akkora különbség van a régi és az új TV között, hogy azt nem tudom szavakba foglalni. Gondolom, hogy ha egy ugyanilyen méretről váltottam volna, akkor lenne szofisztikáltabb véleményem is, így csak azt látom, amit a ManInBlack-ben Will Smith fogalmazott meg: régi lepusztult vs új csúcsmodell. :DD
    Kérdésem is lenne: Állítólag ebben a TV-ben van DLNA, ami az én értelmezésemben annyit jelent, hogy az otthoni hálózaton lógó bekapcsolt PC-ről le tudok játszani filmet. Ez nekem még nem nagyon sikerült. A TV-ről egyszer láttam már az egyik PC-t, de belemenni nem tudtam úgy, mint amikor egy pendrive-ot, vagy vinyót dugok rá. Próbálkoztam a SmartView2 telepítésével is a laptopomra, de azzal sem értem el eredményt. Először azt hittem, hogy azért, mert nem wifi-vel csatlakozok, hanem ethernet-kábellal, de ha wifi-vel próbáltam, akkor sem sikerült. Mit és hogy kéne csinálnom?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák