Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    Hosszas fórum és teszt olvasgatás, árcsökkenés és nézegetés után letettem arról, hogy 40C6000-es ledest vegyek, és helyette az amúgy 37 eFt-al olcsóbb 40C650 lesz holnap megrendelve. Sokat segítettek az itt olvasottak is, bár szerintem ez a felhősödés egy picit túl van talán lihegve, hiszen az CCFl-eknél is jellemző ez, csak ott homogénabb a felhő, mintsem egy edgeled-nél, viszont ma megint beugrottam az MM-be, hogy végleg döntsek, és amit láttam, hogy a C650-es feketéje volt a legszebb, ami ebben az árkategóriában volt.
    Nagyon remélem, hogy SQ panelest sikerül kifogni, meg fogom említeni az eladónak, hogy lehetőség szerint legyenek szívesek ilyet hozni, ha egy mód van rá.
    A képe nagyon tetszett, mondhatni kiváló volt, a hangtól túl sokat nem várok, max veszek hozzá egy 2.1-es faládás hangszóró szettet, házimozi erősítő csak később várható :D
    Kb jövő hét végére jön meg...
    Remélem örömömre fog szolgálni, egy 10 éves, amúgy tökéletesen működő Thomson 70 cm-es CRT-t fog váltani, ami megy szüleimnek, nekik most nyiffant ki a TV-jük.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák