Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • a8l

    aktív tag

    válasz putyu10 #55478 üzenetére

    Nincs benne billentyűzet. Nekem 65-ös van, de nem hiszem hogy több mindent adnak az 55-öshöz, kivéve a több garit regisztrálás után. 65-re csak 3év premium gari van, az 55-ösre meg meg kisebbekre meg 5év.
    Volt a dobozban a két 3d szemüge, a két táv, elemek, két adapterkábel, az egyik scart a másik meg sima composit bementhez, volt még egy kis fedél a tápkábelcsatlakozóra, meg a tápkábel természetesen, volt még egy CI kártya modul csatlakozó, hírtelen más nem jut eszembe.
    Szerintem jó kis tv, de azért vannak hiányosságai mint minden él ledes nagyobb lcd-nek.
    A felhősödés ami fekete képen van az nem zavaró egy kicsit sem, vizsont nálam pl fehér vagy más világos képnél látok a kép felső részén egy kb 40-50cm széles foltot ami nincs egyenletesen bevilágítva, nem vészes de azért látszik. MEgnéztem ma egy MM-ben egy bemutató tv-t azon nem láttam ilyet, a másik MM-ben sem emlékszem erre, ezért szerintem gariban be fogom jelenteni mert szerintem nem normális jelenség.
    Volt kisebb gondom még a beépített műholdas tunerrel, mert nem ismert fel minden transzpondert ami a upc directnek kell, de megtaláltam a menüt ahol lehet új transzpondert megadni, így már megvan minden csatornám, száműzhetem a beltérit a tv alól. A 3D-től nem vagyok elájulva, szerintem villódzós, de ezt már a boltban is láttam, az LG passzív cucca jóval nézhetőbb, de csak bemutatókat láttam eddig, majd szerzek egy rendes 3D filmet amivel kipróbálom hátha az jobb lesz. A tv nem melegszik ami jó pont mivel be fogom tenni egy szűk helyre ami csak alulról meg hátulról tud szellőzni, de oldalról nem, direkt nekitoltam a hangfalnak és úgy ment fél napot, de nem melegszik egy kicsit sem.
    A menürendszer némi kiismerés után logikusan jól kezelhető, én a sima távot szeretem a legjobban, azzal a legkönnyebben irányítható. A smart dolgok jól működnek, de nem hiszem hogy ezen fogok netezni vagy hasonló, max a lányom játszik rajta néha a pár bugyuta játékkal ami elérhető a samsung apps-ban.
    Szerintem szép képe van a tv-nek, nagy élmény a régi után HD-ben nézni a normáltv adásokat már amik elérhetők. Tetszik hogy ennyire vékony a kijelző, max 2cm, csak alul vastagabb az elektronikánál egy sávban.
    Pár véig jó lesz nekem ez az f8000, utána meg benevezek egy oled 4k tv-re addigra már olcsóbbak lesznek meg talán lesz 4k forrás is bőven, mert ma még szerintem felesleges 4k-t venni amikor még a fullhd sem terjedt el mindenhol.

Új hozzászólás Aktív témák