Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabi020

    tag

    válasz ΞΔGLΞ #131496 üzenetére

    Volt egy UE43KU6000K-m. Amit monitornak használtam. foltos lett a kijelzője. Kicserélték a panelt gariban, majd csíkos lett. Ismét cseréltek valamit ugyan az maradt!

    Akkor kezdődött a háború a samuval és most kaptam utalványt. Mivel monitornak a 49" már nagy ragaszkodom a 43"-hoz.

    Ki is néztem az UE43NU7442-t amit pont már nem forgalmaz az euronics. Bejöttek ugye az RU szeriák is pont. Amiből 1db van a boltban az is egy közel alap és az is magas áron.

    Gondolkodtam a QE49Q6FN -ben de a 49" mint monitor már nagy. Viszont a qled jó lenne, mert van ilyen q6fn itthon nagyobb méretben és nagyon pöpec.

    Így hát megörültem ennek a QE43Q60RA-nak miután ez qled is és 43"-is. így jó lenne egy ilyen készüléket beszerezni.

    Tekintve, hogy jelenleg a QE49Q6FN is sokkal olcsóbb kérdeztem,hogy ennek mennyi lesz majd az ára. ha most tippelnem kéne azt mondanám pár hónap és olyan 210 ért simán haza lehet majd vinni. De ez csak tipp.

    Csak mivel nagyon új ez még várat magára. az utalványt pedig nem tudom meddig tudom pontosan felhasználni. Cseh euronics oldalon kint van,hogy április 15-től lesz,.

    Az az ötletem pedig,hogy ha valaki akarna venni valamit pont az euronicsnál úgy jött,hogy oda tudom adni az utalványt én pedig nem vagyok rákényszerülve, hogy itt vásároljak.

    Nagy vonalakban ennyi. Remélem érthető :)

Új hozzászólás Aktív témák