Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #20221952

    törölt tag

    Sziasztok!

    Néhány napja írtam arról a problémáról, hogy tv vétel esetén a megjelenített képen - látványosan Film képmódban - színtorzulást tapasztalok. Sajnos, hiába álltam át arra, hogy a továbbiakban a DIGI által adott set top box legyen kábel tv vevő, a jelenség nem szűnt meg és nem értettem, hogy miért nem, ha már nem a tv veszi kábel tv jelet. :W

    Magamat nem kímélve és a rendszert folyamatosan tesztelve, úgy néz ki, hogy meg van a hiba forrása!

    Az egyik ez (Philips Vivid 64GB USB 2.0):

    A másik pedig ez (Adata SH93 2.5" 500GB):

    Celtis fórumtárs küldött nekem saját felvételt a Sorozat+ csatornáról és mind a számítógépről lejátszva, mind pedig tv-n megjelenítve, de hálózatról lejátszva tökéletes volt, azonban amikor a fenti USB-s eszközökről játszottam le, akkor a lejátszás alatt előjött a színtorzulás jelensége.

    Amióta e két eszköz nincs használatban, azóta semmilyen színtorzulásom nincs, akár a tv-t használom a vételhez, akár a DIGI set top box eszközét. Eddig ez azért nem tudott kiderülni, mert amióta megvettem a tv-t, azóta nem volt olyan, hogy egyik, vagy másik eszköz ne lett volna csatlakoztatva a tv-hez, illetve a DIGI set top box eszköze is csak úgy volt használva, hogy mindig rajta volt valamelyik USB-s eszköz.

    Nagyon köszönöm Celtis, Selynelar, Attila0, fórumtársak támogatását! :R

    KissA1026

Új hozzászólás Aktív témák