Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wurci

    tag

    válasz BBéci #12398 üzenetére

    (#12399) zjuhasz
    Köszönöm a bátorítást, egy kicsit a teszt amit nightshadow linkelt elbizonytalanított, főleg amikor alsó középkategóriásnak minősítik a készüléket. Persze átlagos felhasználóként valószínűleg úgyse venném észre a különbséget egy alsó középkategóriás, és egy felső középkategóriás készülék között, csak a pénztárcám érezné meg.

    A smart tv lebutítása is egy kicsit idegesítő, úgyhogy még szétnézek a másik topicban hátha ajánlanak más márkából szimpatikusabbat.

    Vagy mi a tapasztalat, teljesen felesleges mert ennél sokkal jobbat úgyse kapok, a kiegészítő szolgáltatások mint pl az USB-s lejátszás és a internetes kiegészítés pedig máshol gyengébb mint a samunál?

    (#12398) BBéci
    Köszönöm a felvetést, nem tudom összességében valahogy nem szimpatikusak a plazmák. Igazi szakmai magyarázatot sem tudok rá adni laikus mivoltomból adódóan.

    Kicsit a beégésektől is félek, mert előfordul, hogy akár 4-5 órán keresztül megy a videojáték HUDdal, vagy akár a TV is, fix logóval, vagy pl teniszmeccs közben eredménykijelzővel. Amilyen paranoiás vagyok állandóan nagyítóval vizsgálnám hogy most van-e rajta beégés vagy nincs.

    wurci

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák