Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bence01

    tag

    Sziasztok,

    Nemrég vásároltam egy 55MU8002 tv-t már 3 hete használom így írnék róla pár szót.

    A kép az nagyon jó sokan írják, hogy nem érdemes a 4k-ra váltani, ebben akár igazat is adok, de a 10bites panel minősége olyan pluszt ad amit a legjobb fullHD tv-k csak szeretnének.
    Konkrétan van a családban egy Sony 55W808 és mikor átjött a tulaja megnézni elkeseredett, hogy nem jó tv-je van.
    Elég sokat tv-zek így mondhatom nyugodt szívvel, hogy aki nem monitor távolságból nézi annak nem kell aggódnia emiatt sem. 3 méterről nézve az SD RTL+ -on a Rendőrakadémia teljesen rendben van. Ennél rosszabb adást pedig elég nehéz keresni.
    Filmeknél pedig ott a HDR a 4K és FullHd közti különbséget valóban csak közelről lehet jól látni, viszont a HDR-t azt jól látni messziről is, sokkal több szín és jóval valósághűbb a kép. Néhány filmnél olyan mélységre képes, mint egy normális 3D-s tv.
    Smart hub jó dolog, viszont a kábele engem nem győzött meg, van ennél vastagabb hdmi kábelem és ez még mást is átvisz, szóval van némi kétségem felőle.
    2 rossz tulajdonságát véltem eddig felfedezni, de ezekkel együtt lehet élni.
    Nagyon tükröződik a kép, egy króm lámpa és egy magasfényű fehér ajtókeret van szemben lámpa mellett sötét részeknél mindegyiket látni benne.
    Másik meg, hogy néha túl sötét a kép, ezen már tudtam javítani, de előfordul, hogy egy sötétkék ruhát már feketének látni. Vagy egy fekete ruhán a gyűrődések már nem kivehető.

    Viszont akadt egy problémám is van rá bedugva egy 500GB-s külső winyó, a 60Gigás HDR filmeket gond nélkül lejátsza, de a sima 15gigás FullHd mkv-kat egyszerűen megtagadja.
    Próbáltam a sotre-ból másik lejátszót keresni, de csak netes video szolgáltatásokat találtam lejátszót nem. Erre van vami megoldás?

    Solo Puffin ti darà forza e grinta a volontà

Új hozzászólás Aktív témák