Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cápaFeri

    csendes tag

    Sziasztok!
    Ha minden igaz, holnap boldog tulajdonosa leszek egy 40-es C650 Samsungnak. Remélem jól választottam, de ha nem, akkor részben a Ti lelketeken is szárad majd! :D :D :D
    Már egy ideje nézegettem a tv-ket, titeket is rengeteget olvasgattalak, így aztán kb másfél éve kezdődött, hogy kinéztem egy 32"-os B650-est, miután elég jókat mondatatok róla. Aztán mostanra érett meg a dolog és mivel a B650 sehol sincs, már a C650-et is csak elvétve kapni, ha minden jól megy sikerült elcsípni egy uccsó darabot. Remélem az enyémen is LTF felirat lesz a rács alatt! :F A boltban lévő másik típusokból elég sok volt AOU (vagy mifene), egy meg asszem A01, de valamelyiken (asszem egy LE40D5003-as volt) nem is lehet belátni, mert a rács alatt egy fém lemez takarja a panelt, sem oldalt nics cimke, sem hátul semmi. Na majd holnap meglátjuk ha kibontom a boltban az enyémet. Lehet ha enm LTF-es lesz, el sem hozom, kissé elriasztottatok a másik panelesektől.
    A lényegre térnék.
    Elég régi cuccaim vannak itthon, azokhoz kellene csatlakoztatni ezt a szuper tv-t, kezdődik a fejtörés. :)
    Van egy S47-es Pana DVD, ami a jelenlegi TV-hez (Sony KV29 LS35 ) asszem scarton megy.
    Van egy video, ami szintén scarton megy a tv-be.
    Eddig OK. Viszont van egy Technics SA-GX 230 erőlködő, amibe eddig a tv-ből RCA-kon volt kivive a hang, így "moziztuk" hangfalakon sztereóban. (nincs házimozi)
    Ennek az új Samsung TV-nek a leírásában (letöltöttem már a netről) nem látok hang kimenetet, illetve valami optikai kábelt mutat a házimozihoz csatlakozásra. De ilyen mintha nem lenne az én erősítőmön, csak RCA bemenetek.
    Hogyan kell csatlakoztatni egy sima erősítőhöz? Tudja valaki?
    Előre is köszi!
    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák