Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nexus6

    aktív tag

    válasz Boost3er #108528 üzenetére

    érdekes, mi általában monitorként használom, ott nincs gond. Ami nekem érdekes volt, hogy a té beltérijén átállítottam a beállításokat és most valamennyire szebb lett a tévéadások képe is. A tének a hd adásaira gondolok. mondjuk múltkor az egyik duettnél amikor eszméletlen színes xarok estek, akkor beszaggatott rendesen. inkább az adás minőségével lehetett gond, mert ha egy full hd teszt videót indítok gépről (killa), annál megy minden szépen.
    a menüt kipróbálom este, még egy kérdés. szeretnék fejhallgatót rákötni (esti film vagy xbox miatt), és olvasgatom a hifi-hangfal-dac fórumot is, de nem jutok normális és olcsó megoldásra. Van egy passzív polc hangfalam is még régről és minél kisebb megoldásban gondolkodom az íróasztal miatt.
    Lehetőségek:
    1. optikai kábel-erősítő-fejhallgató: kicsi hifi erősítő drága és kevés az optikai bemenetes
    2. optikai kábel-da/a converter-dac-fejhallgató: jó konverter és dac drága
    3. optikai kábel-aktív hangfal: nehéz kicsi hangfalat találni, amin van optikai tehát kell átalakító is és kell fejhallgató kimenet is
    4. soundbar: elég lenne egy alap verzió is, de ezeken nincs fejhallgató kimenet :(
    5. optikai kábel-fejhallgató erősítő-fejhallgató: azt hiszem ennél maradok egy fx audio dac x6, ez elérhető ár viszont a hang marad a tévéé.

    Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)

Új hozzászólás Aktív témák