Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jamesbond86

    csendes tag

    Sziasztok!

    Olvastam, arról az esetről, mikor a tv képernyőjébe egy rovar berepült. Nekem is volt hasonló problémám, csak nekem belülről kezdett porosodni a kijelző, s nagyon idegesítő volt. Hála Istennek, még garancia alatt kitisztították.

    A másik kérdésem, amit már a blu-ray fórumon feltettem, s ott segítettek is, de lehet, hogy ki tudjátok egészíteni azt, hogy mire való a digitális, illetve az mpeg zajcsökkentés, ha mosódott lesz a kép tőle? Innen úgy tűnik számomra, mintha több kára lenne, mint haszna. Én meg azt hittem, hogy a TV-m vagy a blu-ray lejátszóm a hibás.

    A Panasonic TV-nken nincs kikapcsolva ez a két funkció automatikusra van állítva alapból, ott nem mosódik a kép, de a Samsung UE32EH4003-as készülékemen viszont mosódást okoz, ha be van kapcsolva. Kikapcsolt állapotban nem, illetve, csak akkor, ha agyontömörített SD tartalmakat, rossz minőségű eredeti DVD-ket nézek. Nyilván ott már a kellő felbontás hiánya is belejátszhat. Úgy vettem észre, ezek a Samsungok nagyon kényesek arra, hogy milyen minőségű anyaggal ,,etetjük " őket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák