Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz snefftamas #10499 üzenetére

    Köszi!

    Az első tapasztalatok...
    - Korábban a 63cm képátmérőjű CRT-ről Philips 37PFL5322-re váltva hatalmas volt a "felhasználói élmény" növekedése, itt nem érzem ezt az ugrást. Persze azért látható a különbség és a két TV-t egymás mellé téve belőhető hogy ezen a 4:3 adás képe olyan széles mint a Philipsen a 16:9-é, de nem akkora a varázs. Szóval igaz a méret miatt aggódóknak általában adott javaslat: nyugodtan lehet jó nagyot venni lehet a végén még az is kicsi lesz.
    - Valamiért azt hittem matt a káva, tévedtem: ez is fényes... Lehet egyedül vagyok de engem zavar, nem tudom miért ezt nyomják a gyártók.
    - A csatlakozók hátrafelé állnak, falra szerelésnél ez 1 pont mínusz. A Philipsen lefelé néznek, azt hittem ez az általános.
    - A káva alsó részére felhegesztett áttetsző csík úgy látom csak design elem (eddig úgy véltem van valami funkciója), én anélkül is jól ellennék.
    - A távirányító jóval bumfordibb mint a Philipsé, azé sokkal jobban kézre áll. Persze több funkcióhoz nagyobb méret szükségeltetik. Cserébe bármerre lehet vele lövöldözni veszi a jelet. Király!
    - A bekapcsolás kissé lassabb.
    - Analóg kábel TV-t nézve a képminőség egy pöttyet mintha gyengébb lenne mint a Philipsen. Persze lehet ez csak a méretbeli különbségből adódik de egyáltalán nem jelenti azt hogy nézhetetlen (párom pl. nem tette szóvá, szóval lehet nekem is csak azért tűnt fel mert direkt figyeltem) és közel sem olyan sz@r mint amit az Osonban láttam 40"-os testvérén.
    - A hangszórója jóval hangosabb (kb. 11. vs. 23. "fokozat"). Nem jobb, de hangosabb.
    - Az automatikus képarányállítás pedig sokkal gyorsabb.

    ...és kérdések
    - A könyv azt írja hogy ne használjuk sokáig a 4:3 formátumot és ne nézzük túl sokáig ugyanazon adást, mert a kétoldali fekete csík/az adás logója beéghet. WTF? LCD-n? Ez nem a plazmák egyedi tulajdonsága?
    - A készülék oldala azt írja Széthajtható (balra/jobbra) kialakítás, ez nem azt jelenti hogy forgatható az állvány? Nekem elég fixnek tűnik...
    - Amikor csatornát váltok négy számjegyet lehet beütni, ha csak egyet vagy kettőt "írok be" akkor vár 1-2 mp-t és aztán kapcsol. Itt maximum kettő számjegy lesz megadva: nem lehet beállítani valahol hogy csak kettőre várjon (így ha azokat beütöttem nem kéne várni)?
    - Hol tudom megnézni hogy melyik szoftver van rajta?
    - Találok valahol egy optimális beállításról szóló útmutatót?

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák