Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fcsabi

    tag

    válasz polonic #2023 üzenetére

    Szerintem az akksi lesz rossz, más kérdés, hogy nehezen bizonyítható.
    Nekem akkor lett egyértelmű, amikor egy másik Omniával akkut cseréltem, az én készülékem mintha kicserélték volna: pontosan mutatta a töltöttséget, és massziv használat mellett is alig merült. A másik viszont elkezdte produkálni ugyanazokat a tüneteket, amiket korábban és is tapasztaltam.
    Csinálj HR-t, és egy ideig használd a gyári alapbeállításokkal. Ezzel ki tudod szűrni, hogy egy esetlegesen rátelepített program miatt vannak a furcsaságok. Ha még mindig zavar van az "erő"-ben, marad a szerviz.

    Javaslat: Ha szerviz, ne elégedj meg azzal, hogy a munkalapra az "alacsony készenléti idő" szabványszöveget írják fel, részletesen írasd le a tapasztalataidat, ahogy most is leírtad. Ha nem így teszel, valószínű hogy nem találják meg az okot (hacsak nem lesz tömeges az ilyen jellegű hiba, mert akkor rutinból tudni fogják, mit kell tenni).

    ----------------

    A ROM-mal kapcsolatban: Fogalmam sincs, melyik milyen tulajdonsággal bír, sőt azt sem tudom, melyik a frissebb. Az én telómat most egy hete frissítették meg a szervizben, lehet hogy a legfrissebbet kaptam (vagy nem)?

    A szerviz előtt így nézett ki:

    PDA: i900XXHH9/XXHH9
    TEL: i900XXHH9

    A szerviz után most ilyen:

    PDA: i900XXHI1/XXHI1
    TEL: i900XXHH9

    Ha valaki tudja, ezek mit jelentenek, engem is érdekelne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák