- iOS alkalmazások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Januárban startol a OnePlus 13
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Egy hónap alatt meguntam a telóm.Telefonra jó a 3 ezres SE_m, ez filmnézésre tökéletes lenne, de mivel alig utazgatok, inkább tovább adnám.
Akit érdekel keressen meg, elmondok róla mindent. 55 ezer Ft, eladó Omnia.
-
Gaabbaa
aktív tag
van itt még egy kis probléma... szerintetek az i900-ra "írt" mozgásézékelő driver müködik az i8000-ren? az a helyzet hogy pl a G-alarm nem érzékeli a mozgásérzékelőt, és így egyes opciói nem elérhetők....
[ Szerkesztve ]
Csak a JÁTÉKOK! :-))))
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz Gaabbaa #13803 üzenetére
Már nem tudom hogy ki kérdezte de emlékszem hogy nemrég volt:
Ha valakit zavar hogy először csak halkan majd hirtelen hangosan csörög ha bejövő hívás van:
Regedit progival tessék elvégezni a következő beállítást:
A HKCU\ControlPanel\SoundCategories\Attenuation alatt
Csinálj egy DWORD value -t neve legyen: 5 értéke : 1
Majd a HKCU\ControlPanel\SoundCategories\Ring AttenuationCategory értékét cseréld 5 -reÉs máris full hangerőn (ami az épp aktuális hangerő) csörög ha hívnak!
Ne nekem köszönjétek én is csak olvastam máshol....
-
Csabee.
nagyúr
Nekem is van egy olyan érzésem, ugyan is bárhogyan próbálom, a hang nem változott!
anzo múltkor feltettem egy kérdést, hogy hogyan csinálod ezeket a romokat és mi alapján?
Átfutottad vagy direkt nem válaszoltál rá?
vagy csak én nem látom?(#13749) Skynet258: pedig már annyira jó lett volna ismét photoshoppolni meg fordítgatni
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz Csabee. #13808 üzenetére
Nem megy? kár, azt hittem jó lesz az i900-ra is! Én tegnap este állítottam be és tökéletsen megy (igaz i8000). Amúgy pdafanclub-on találtam a [link]-et! Itt érdemes mindenkinek olvasgatni kicsit mert annyi hasznos infó van szerteszét...
Amúgy most látom a hozzászólás elején hogy (i910only)
-
-
anzo
senior tag
válasz Csabee. #13813 üzenetére
A "szakértelmem" az internetről van és autodidakta módon sajátítottam el ezeket a dolgokat.
Hogy mi vitt rá? Hát ez jó kérdés mindig szerettem próbálkozni kísérletezgetni és untam már, hogy mindig máshoz kellett igazodnom ha egy jó romot szerettem volna ill. mindig telepítgethettem a programokat egy frissítés után.
Az, hogy tönkre lehet e vágni a pda-t, igen ha nem figyel oda az ember megeshet nekem szerencsére még eddig nem sikerült -
krack
csendes tag
Sziasztok!
Használtan szeretnék i900 Omniát venni. Nem nagyon ismerem a készüléket, hátha van valami hasznos tippetek, hogy mire érdemes figyelni a próbánál? (Azon kívűl, hogy működjön )
[ Szerkesztve ]
-
tomek8210
csendes tag
Valaki megtudná mondani hogyan lehetne a nokiás telefon cimjegyzékét egyszerüen átrakni az omniára?
-
Chesterfield
őstag
Nem értem miért hirdeti mindenki 50-60 körül az Omniát, amikor újonnan boltban 75 körül kapható.
Egy 1 éves telefeonért 35-40 lenne most a reális ár. -
MODERÁTOR
válasz Chesterfield #13819 üzenetére
Minden annyiba kerül, amennyit adnak érte.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Gaabbaa
aktív tag
Azért mert ha a tudását összehasonlítod egy 30-40 ezres készülékkel (akár új akár használt) akkor arra a megállíptásta jutsz hogy ez még mindig egy igen korrekt ár!
Csak az alapokat nézve: GPS min. 20K + Médiaplayer: min 10K + telefon min. 10k + digitális fényképező min. 15K + mini hordozható alap PC (net, szövegszerkesztő) min 20K
És a lényeg hogy ez mind egyben, szépen összeépítve, mindíg kéznél! , nem külön külön, ezer kábellel, meg töltővel, meg akksival, meg...
Szerintem az 50-60K rettenet baráti ár ha azt nézed hogy külön külön mennyibe kerülnek a dolgok!![ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz Gaabbaa #13821 üzenetére
Vedd azt is figyelembe, hogy ha célkészüléket veszel, akkor azért mind jobb lesz, mint az Omnia. Ez nem a Samsung hibája, ez egy egyszerű tény, hogy a "mindent egybe" készülékek teljesítménye elmarad attól, amit egy arra dedikált készülék tud nyújtani. Ilyen az Omnia is.
Másrészről Viktor mondta ki jól, minden annyiért adható el, amennyiért megveszik
-
Csabee.
nagyúr
válasz Chesterfield #13823 üzenetére
Van aki nem ért a rom frissítéshez, az enyém pl frissítve van 6.1.4esrommal, illetve függetlenítve ami sokat számít másoknál! Ez a kettő dolog amit van aki alapból meg sem csinál, mer nem ért hozzá.. Másik dolog hogy én fóliásan és autós szettel árulom még így is olcsóbban mint a bolti! Garancia ezen is van
-
erdoke
titán
Általában iGO-val és tartozékokkal (autós kit, tok, microSD, stb) együtt hirdetik az általad említett ársávban az Omniát. Ezek nem járnak ám az újakhoz.
A legjobb aláírás a héten
-
anzo
senior tag
válasz Chesterfield #13823 üzenetére
Az előttem szólokhoz csak annyit fűznék még hozzá, hogy nem is igazán kapni a szolgáltatóknál omniát tehát igazából ha valaki nem akar sufni gsm boltban vásárolni akkor ez egy jó lehetőség valamint ezek a készülékek már esetleg átestek az omnia gyerek betegségén pl.: kijelző csere így egy jó kis készüléket tudsz megvenni.
De még mindig igaz, hogy mindennek annyi az ára amennyit adnak érte. -
salieri.
őstag
az omniahoz kapott igot lehet frissiteni hivatalosan? mert akartam friss terkepeket a naviextras programmal rarakni es azt irta ki meg kell vasarolnom kulon kulon a terkepfrissiteseket!
-
Hassel
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Használt Omnia tulajdonosa lettem, és nemigen megy a kijelző kalibrálása. Hiába nyomogatom akár fél órán át, nem fejezi be a kalibrálást. Lehet, hogy oda van a kijelző? Ha igen, csak a 20 ezer forintos kijelző cseréje a megoldás, vagy van valami más alternatíva is? Kicsit húzós összeg lenne most... -
droti25
őstag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani azt h amikor telefonon beszélek és épp más hív akkor azt jelezze,h fogadni tudjam!!Angol a winem...Annyit tudok h a telefon(phone) menün belül vmeik pont!
-
legiaap
félisten
i900DXID1/OMNIA romom van és sikeresen letöröltem a fent lévő Opera mobile 9.5-öt, ami eredetileg benne volt.
Merre találom meg annak a telepítőjét?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Csabee.
nagyúr
válasz Hassel #13828 üzenetére
Meghalt a kijelződ! USBvel kösd össze a gépeddel és
SD kártya gyökerébe másolj be egy welcome.not nevü fájlt ami teljesen üres.Ilyenkor majd nem fogja kérni a kalibrálást! Ezt követően ha végleg behalt a kijelződ akkor meg cserélni kell.. hogy hol mennyi azt nem tudom! De ebay-en olcsóak.
-
wertyulopka
csendes tag
Sziasztok! Egy gyors tájékoztatás, hogy más ne kövessen el hasonló hibát.
Jártam barátnőm telefonjával a Telemax GSM-nél pár hete Budaörsön, ahol mellékesen rákérdeztem a jelenlegi legfrissebb ROM verzióra Omnia esetében. A srác kérdezte, hogy mikor volt utoljára frissítve, mondtam, hogy kb. fél éve a Westend Samsungnál. Akkor kaptam ezt a ROM-ot:
PDA: i900XDHK1/XDHK2
TEL: i900XXHJ2Mondta, hogy szinte hetente jönnek ki új verziók, és nekik már tuti van újabb. Múlt hét pénteken reggel ki is vittem Budaörsre a telefont azzal, hogy a rajta lévőnél frissebb szerviz ROM-ot kérek rá...DE a lényeg, hogy vissza ne rakják rá az eredeti sz@r T-s ROM-ot.
Ma délelőtt jött az sms, hogy kész a telefon. Munkaidőt felrúgva kitéptem Budaörsre, ahol átvettem az Omniám... a régi T-s ROM-mal!!!!
PDA: i900BSHI1/BSHI1
TEL: i900BOHI1Azt hittem, rosszul látok. Szóltam, hogy ez így nem frankó, mire mondták, hogy náluk ez a legfrissebb. Hozzáfűzöm, hogy az ügyfélszolgálatos csaj jó fej volt, ő megtette, ami tőle elvárható.
Erre visszatűztem a Westendbe a Samsunghoz, ahol közölték, hogy korábban azért rakták rá - a mellesleg újabb - szervíz ROM-ot, mert akkor még nem volt T-s ROM-juk, de most már ők is csak azt tudják garanciában rátenni. Garancián kívül kb. 5 eFt-ért amúgy rátennék a HK2-est...
Na ezen a ponton döntöttem én személy szerint úgy, hogy jöhet a "főzött" ROM... Most belevetem magam, hogy hogyan is kell csinálni... Amúgy a srác a Samsungnál azt mondta, hogy ha valami félrecsúszik, akkor vigyem be, visszarakják rá a régi T-s ROM-ot ismét...
Vista alatt működik már megbízhatóan a ROM frissítés, vagy inkább telepítsek egy XP-t?
Köszi előre is. -
Csabee.
nagyúr
válasz wertyulopka #13834 üzenetére
Vista alatt nem megy tovább ra sem. XP vagy Win7 el próbálkozz!
-
Wallandt
tag
Igen, nekem is az volt a papíron amit kaptam a szervízben, hogy érintőpanel csere és romfrissítés. A rom verzió pont az volt mint előtte, de a panelcsere megoldotta a problémát és most mindent a helyén tudok nyomkodni.
-
Dare2Live
félisten
"Nem értem miért hirdeti mindenki 50-60 körül az Omniát, amikor újonnan boltban 75 körül kapható."
Talán mert ennyiért is el tudják adni?ennek az 1éves WM generációnak szvsz legjobb darabja ezért kerül ennyibe. Vehetsz ha akarod 50K körül HTC Diat is ennyiért...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
anty22
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvastam már pááár oldalt de nem találtam választ a következő kérdésemre.:
Igo-ba mikor beírom a keresett címet megtalálja a térképen , de a Menj ide parancs után ezt írja ki:Az úticél nem elérhető a megadott beállításokkal??
Mi lehet a baj?
-
TomKiss
tag
válasz anty22 #13838 üzenetére
Valószínűleg a felhasználható utak fajtája miatt nem tudja elérni a célt. pl. tiltva van a fizetős utak használata, de másképpen nem tudja megközelíteni...
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
TomKiss
tag
válasz salieri. #13827 üzenetére
Természetesen lehet, de ingyen (értelem szerűen) csak az ingyenes modulokat tudod feltenni.
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
droti25
őstag
13829-esre vki tudna válaszolni??
köszönöm -
digo00
tag
Sziasztok!Tud valaki Omniára Total Commandert ami magyar és cab telepítője van?
-
TomKiss
tag
válasz droti25 #13842 üzenetére
Telefon\beállítások\szolgáltatások\hívásvárakoztatás
-
Hassel
csendes tag
Szia! És ha nem vettél, mi volt a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest