- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz makaveli666 #19050 üzenetére
ez engem is érdekelne a megoldás
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
válasz DeathAdder #33828 üzenetére
azt hol sikerült beszerezni?
használt SGS-nél vásárlásánál mire figyeljek oda nagyon, hogy ne b@sszak rá?iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
Sziasztok, ma vettem én is független SGS-t
2.1-update1 volt rajta
az előbb Kiessel frissítettem mert írta hogy van frissítés
Most azt irja, hogy:
2.2
I9000XXJPP
2.6.32.9
root@SE-S608 #1FROYO.XWJPH
Valóban ez a legfrissebb hivatalos szoft?
Én mint laikus kérdezem tőletek, ne nagyon oltsatok le ha lehet
változott a kezdőháttér színesebb lett a menü, mintha picinyt gyorsabb lenne a készülék.
szóval egy jópár dolog változott a 2.1 hez képest a dialerben is.Jah és még egy kérdés, a SIM-kártyáról hogy érem el a telefonszámokat? Mert arra még nem jöttem rá -nem rootoltam még, de a One-click root módszert már néztem és szimpatikus.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
Ápdét:
Nagy öröm van: rámenve a névjegyekre behozza az össze SIM-en levő kontaktomat
A másik hogy lett valami Swype vagy mi a neve okosság is.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
Kérdés rootoláshoz:
Az One-click root módszer teljesen jó, vagy van újabb szuper-über jobb mód?
-
fornettisuti
veterán
Hali!
Nagy a probléma, kérlek segítsetek!
Tehát a adott egy elvileg gyári független készülék, amivel nem tudok telefonálni se be, se kimenő hívás, mert kb 1 másodperc után bontódik a vonal.
SMS működik. -miután kézzel beállítottam az üzenetközpont számát.
1220-at feltudom hívni, annál nem szakad meg a vonal, de minden más fizetős hívással gond van.
Amit észrevettem az sárga nyíllal jelöltem a screenshoton, aminek nem olyan állapotban kellene lenni mint ahogy van.
Ahogy hozzám került a készülék -állítólag külföldről vásárolt- KIES-sel frissítettem 2.1-ről 2.2-re.
Íme a képek:
Hogyan lehetne orvosolni a problémát?
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Lehet azért nem müködik a ki-be jövő hivás-illetve (1220 müködik nincs gond vele)kapcsolatbontás egy másodperc után mert a régi zöld telenoros kártyámat nem komázza az SGS?
-
fornettisuti
veterán
Kicseréltettem telenornál a régi zöld simet egy fehérre.
Most már nem szakad meg 1 másodperc után a vonal.De csak a háttérzajt/hangokat hallom -a vonal tulvégén lévő hangját ritkán akkor is csak egy-egy másodpercre -addig a háttérzaj folyamatos.
Nah ilyenkor mivan?
Recoveryből nem nyomtam még factory resetet -az segíthet?
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz CHIPman #36690 üzenetére
Köszi, de az nem fog menni nekem, mert pingvint csak a cégnél használunk csak user szinten.
Ha van Hatvan-Bp közelében akihez elvihetném a telot "frissiteni" az dobjon legyen kedves egy Pm-et.
Most derült ki, hogy a vonal másik végén lévő fél egyáltalán nem is hall engem
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz pasionales #36692 üzenetére
enyém nem garis
mit csináltak vele?iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
válasz pasionales #36695 üzenetére
teszteltem mindent amit lehetett, kijelző, első+hátsó hangszóró, de mikrofon amibe beszélek azt nem lehet tesztelni?
-
fornettisuti
veterán
kiprobáltam a hangfelvételt a gyári progival is egy külsőssel is.
mind2 csak sistergét adott lejátszásnál -ez mikrofoncsere lesz
-
fornettisuti
veterán
Lehet az hogy szerviz modban levan tiltva a mikrofon és ezért nem vesz fel hangot illetve nem hallja a vonal másik végén levő személy amit mondok?
-
fornettisuti
veterán
Tudna segíteni valaki, hogy mikrofon egységet hol/honnan lehetne beszerezni?
Az enyém nem müködik, nincs hangom beszélgetésnél és a csak sistergés van audiofelvétel lejátszásakor
A service menüben probáltam állitgatni valamit de nem ért semmit
-
fornettisuti
veterán
válasz B.Ricsike #38788 üzenetére
voltam gsm szervizbe, azt mondták hardveres gond, de nem tudják cserélni mert a nagykerben nincs ilyen alktrész.
esetleg tudtok hivatalos szerviz elérhetőséget itthon?
Kakumix:
Ezer hála megprobálom![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.