- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz magyarattila #25530 üzenetére
ja... menü/beállítások/védett adataim/gyári adatok visszaállítása
utána pedig formázod a belső SD-t...
vagy felraksz egy új ROM-ot (szoftvert)
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz magyarattila #25530 üzenetére
Ha nem ismered az androidot, akkor menj be egy Samsung boltba, és ott frissítik neked (android 2.2-re). Nem főzött rom, de az alapnál az is sokkal gyorsabb.
(Mondjuk nem tudom, hogy áll a Samsung a frissítésekkel, a Westendben már biztos van a telenoros változat)Meizu MX3 32GB
-
tariattila
veterán
válasz magyarattila #25533 üzenetére
nem... a telefon menüjében!
egyszerűen sd kártya és tel. tárhely/ belső sd-nél: SD-kártya formázásaa külső SD-nél ugyanez csak azt le kell választani először...
de fontosabb a Factory Reset amit írtam először...
[ Szerkesztve ]
-
tombike
aktív tag
válasz magyarattila #25533 üzenetére
vagy ezzel
- Full Reset : *2767*3855#
itt a belso memoriat is torli egy korben[ Szerkesztve ]
-
twon
tag
válasz magyarattila #26725 üzenetére
Wifin keresztül letöltöd a marketből az apndroid programot! Ezzel ki tudod kapcsolni a sim kártyás adat kapcsolatot! Milyen rom van a telefonodon?
[ Szerkesztve ]
Nokia 2110-Nokia 6110-Nokia 6210-Nokia 6310-Mio A701-Mio A702-S1-S3-LG G2- G3
-
rvgy75
aktív tag
válasz magyarattila #26725 üzenetére
ha nincs wifid vagy mobilneted sokba lesz az a töltögetés
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
twon
tag
válasz magyarattila #26732 üzenetére
Ha eclaired van akkor marad az a progi amit mondtam!
Amúgy wifin keresztűl miért nem jó netezni a samun?
[ Szerkesztve ]
Nokia 2110-Nokia 6110-Nokia 6210-Nokia 6310-Mio A701-Mio A702-S1-S3-LG G2- G3
-
rvgy75
aktív tag
válasz magyarattila #26737 üzenetére
persze ugy is lehet. én arra gondoltam hogy sokba lesz hogy irtad máris töltöget valamit lefelé.és mivel nincs wifid gondoltam akkor mobilnetet használ.Az meg eléghuzós ha nincs valami net csomagod
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
hülyegyerek
addikt
De, pontosan erre gondolt. Egy android mellé min. egy wifi router szükségeltetik a normál használathoz, de javasolt a wifi+mobilnet előfizetés kombó is. Ellenkező esetben lesz egy soha nem frissülő méregdrága készüléked, aminek nem fogod tudni kihasználni a képességeit, mivel sem programokat nem tudsz rá tölteni, sem frissíteni nem fogod tudni őket. Az android főleg az internet kompromisszumok nélküli használatára lett kitalálva.
Ezelőtti telóm egy 5800 volt, annál nem is kellett 3g előfizetés...de akartam egy ilyen kütyüt ezért mielőtt megvettem kb. 1 hónapig olvastam a fórumot, hogy mi hogyan műxik nála. Ha te is ezt tetted volna, most nem lennél bajban. Amúgy meg ne hidd, hogy kidobtad azt a 120 pénzt az ablakon, mivel ilyen tétel mellé nem lehet probléma egy 5 ezres wifi routert beszerezni...[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
ForRedGlory
félisten
1., A sokba lesz azt jelenti hogy ha nincs mobilnet elofizetesed, akkor mar most helybol akar tobb ezer forintos (ha nem tobb tizezer) ft-os koltsegbe verted magad... ha T-s vagy akkor tuti... kerd le az gprs egyenleged a 1730-on.
2., Net vagy wifi nelkul meseld mar el hogy akarod a pc-t es a telefont szinkronizalni... erdekelne. Esetleg kekfog? -
ForRedGlory
félisten
válasz magyarattila #26751 üzenetére
Nagyon, de nagyon marhara el vagy tevedve...
-
muveszur
addikt
válasz magyarattila #26782 üzenetére
Szerintem te nagyon el vagy tévedve, illetve rossz a hozzáállásod a dolgokhoz.
Az Android oprendszerhez szinte kötelező az internet. Rengeteg szolgáltatása az internetre épül, anélkül csak van egy offline eszközöd, és számos lehetőségét nem tudod kiaknázni.
Egyébként meg aki ilyen telefont vesz, és nem érdeklődik utána rendesen, az meg is érdemli, továbbá ilyen tétel esetén már nem vészes egy wifi router beszerzése. . -
lkereki
tag
Azért nem annyira vészes a helyzet, a programok elég nagy része fellelhető a neten ".apk" formátumban. Ezt letöltöd számítógépre, majd átteszed a telefonra USB-n keresztül. Itt megnyitod, feltelepül, és használhatod.
Én sem szinkronizálok lépten- nyomon, anélkül is használható a telefon (bár kétségtelenül szárnyaszegett madár ilyenkor). Egyébként temérdek nyitott Wifihálózat van már, sokszor az utcán is talál, vagy plázákban, stb., legfeljebb alkalomadtán felengeded egy ilyenre.OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
tariattila
veterán
válasz magyarattila #26786 üzenetére
mint ha lenne olyan lehetőség, hogy kábelen etesd nettel... de passzolom, hogy hol olvastam mivel ez elég extrém felhasználása az androidnak...
-
CLAWz
tag
válasz magyarattila #26759 üzenetére
A névjegyek elkefélése: SIM-en másoltad, gondolom. A Galaxy S kezel egy rakás formátumot, amiből kinyeri a számokat. Érdemes azt használni SIM-el sajna rácseszel.
Névjegyeknél beállítható, hogy családnévvel kezdjen.
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
dancsuri
veterán
válasz magyarattila #26789 üzenetére
Rakj fel egy normális romot Pl. HamstersRom, és ezeken alapbol tiltva van a mobilnet, ás egy kattintással engedélyezheted ha kell
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Jadro
veterán
válasz magyarattila #26782 üzenetére
Lehet net nélkül is használni a telefont, csak elvész az élvezet, amire igazán kitalálták. Programokat is tudsz feltenni. Letöltöd az apk fájlt valahonnan, felmásolod a telefonra és telepíted. A programok egy részénél ez működik, nem kell hozzájuk net. Azért ennél egy fokkal jobb lenne ha tudnál Wlant varázsolni otthonra és néha ki tudnád engedni a készüléket a legelőre. Akkor is jó, ha sokszor vagy olyan területen ahol van elérhető wlan háló.
Szóval nem használhatatlan net nélkül a készülék, csak félkarú óriás.
Szerk: A mobilnetet úgy tudod megszüntetni a legegyszerűbben, hogy a mobil hozzáférési pontokat törlöd, vagy átírod a nevüket.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
lkereki
tag
...és az előttem felsoroltakon kívűl a "Quick settings" is jó. Én ezt használom. Sokmindent ki lehet benne kapcsolni, vagy engedélyezni.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
B.Ricsike
őstag
Pedig szerintem te vagy az eslö aki kivan ezen akadva. Én mivel te említed a 21. századot, így igazán tudhatnád, hogy manapság már lassan a WC-t sem lehet lehúzni, internet nélkül!
És ha tényleg annyi tesztet, meg hozzászólást olvastál volna, mint amit mondasz, akkor nem kérdeznél ilyen hülyeségeket és nem lennél kiakadva ezeken a dolgokon.
Sőt, ha az Androiddal tisztában vagy kicsit is, akkor végképp nem értelek, mert köztudott, hogy ehhez mindent tölteni kell. Persze pc-röl is meglehet oldani ha ugyvan, de az már eléggé túlbonyolított dolog lenne, és azmár nem a 21. századi egyszerüségre utal.
-
rvgy75
aktív tag
válasz magyarattila #26806 üzenetére
szerintem a market nem kell a kieshez
-
ForRedGlory
félisten
Sosem használtam kiest érdemben.
-
legenda
válasz magyarattila #26810 üzenetére
csak a jpu nyűgös a kies szempontjából, ott külön buherálni kell, a többi firmware verziónál látja a telcsit kies módban! amennyiben nem, ott saját hibás a dolog, nem megfelelő telepítés, elégtelen jogosultság...stb!
próbáld meg az új kies verzióval; link
wifi/mobilnet mellett a töredékét sem küszködnél, hiszen google fiók szinkronizációval egyszerűbb lenne a névjegyek átvitele is![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
rvgy75
aktív tag
válasz magyarattila #26812 üzenetére
a sim kártyára nem tod rámásolni a számokat. nézted az USB hibakeresés kivan kapcsolva
Alkalmazások-Fejlesztés[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz magyarattila #26812 üzenetére
Ha Win7-ed van indítsd a KIES-t rendszergazdaként + próbáld meg úgy, hogy előbb rádugod a telefont (gép felismeri), majd utána indítod a KIES-t (rendszergazdaként). Bár a Simről telefonra másolós dolog egyszerűbb, mint KIES-sel szenvedni.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Ruckus
tag
Névjegyeket lehet exportálni a az sd kártyára. Onnan meg már oda rakod ahová akarod.
Én a régi telómból egy progival szedtem le a névjegyeket, mindjárt mondom a nevét.
...
Forensic MOBILedit
Torrent oldalakon megtalálható, de nekem is a google segített.
[ Szerkesztve ]
Ruckus
-
Lall
veterán
válasz magyarattila #26940 üzenetére
Naugyi, de nemhiszel a nagyoknak.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz magyarattila #26961 üzenetére
Huzd le a notification bart es ott kapcsold be az automata elforgatast.
-
muveszur
addikt
válasz magyarattila #27110 üzenetére
Felrakod a Homeswitchert, és akkor tudsz válogatni. Vagy pedig a LauncherPro-ról törlöd az alapértelmezést az alkalmazáskezelőben. És használod a keresőt.
-
aTom_DJ
tag
Az alkalmazások kezelésében vissza kell venni az alapértelmezett jogot, de a legegyszerűbb szerintem, ha letöltöd a Home Switcher nevű alkalmazást.
szerk.: Megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
Tölsd le a home switcher nevű progit a marketről, azzal tudsz váltani akármikor.
-
törölt tag
válasz magyarattila #29699 üzenetére
úgy hogy nem telepíted fel! nincs rá szükség.
-
CHIPman
nagyúr
válasz magyarattila #29827 üzenetére
Nem, csak nem vágjuk magunk alatt a fát. Ott a beépített, minden feladatot ellát, ami szükséges, ne akarj olyat használni, ami rosszat tehet a felhasználói élménynek. Vagyis tőlem azt csinálsz, amit akarsz, de csak a saját károdra tennéd.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
törölt tag
válasz magyarattila #29827 üzenetére
ha úgy érzed hogy takarítani kéne, menj be a feladatkezelőbe, és csinálj 2. szintű ram törlést. felesleges task killer/cleaner-t használni... kb. ugyanakkora hülyeség mint az uninstaller programok
[ Szerkesztve ]
-
rvgy75
aktív tag
válasz magyarattila #29831 üzenetére
hosszan nyomod a középső gombot utána feladatkezelő utána ram kezelő
-
rvgy75
aktív tag
válasz magyarattila #29835 üzenetére
és nincs ott az ikonok alatt hogy feledatkezelő?
-
rvgy75
aktív tag
válasz magyarattila #29835 üzenetére
és nincs ott az ikonok alatt hogy feledatkezelő?
-
tariattila
veterán
válasz magyarattila #29839 üzenetére
samsung apps nem kínál fel telepíthető feladatkezelőt?
-
dancsuri
veterán
-
dancsuri
veterán
válasz magyarattila #29849 üzenetére
Tessék megérteni, nem minden progit kell használni amit valaha megírtak.
ilyen PL a Taskkiller . tessék mellőzni és stabil marad a SamuFeladatkezelő kell!! de az bentvan a rendszerben gyárilag, bőven elég
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz magyarattila #29856 üzenetére
melyik rom az ami nem tartalmaz feladatkezelőt? cserélj romot
-
kocsonya
tag
válasz magyarattila #29859 üzenetére
Samsung Apps -> Program monitor.
Nekem Telenoros 2.1 volt a kezdet és abban alapból kint volt a widget.Szar az élet, mégis éled!
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz magyarattila #38853 üzenetére
Nincs patentul működö....
am itt egy újabb próbálkozás GingerCriskelo BaseROM I9000XWJV1 2.3.2Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
odium
aktív tag
válasz magyarattila #38853 üzenetére
szvsz annyira béta ez a béta, hogy még csodálkozásra sem igazán alkalmas
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz magyarattila #39533 üzenetére
Mindent le tudsz vele menteni. Jegyzeteket, angry birds állást és háttérképeket biztosan, telefonszámokat nem tudom, azokat google accról szoktam szinkronizálni.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
muveszur
addikt
válasz magyarattila #48552 üzenetére
Muszáj lesz teljesen az alapoktól újratenni a telefont, mert anélkül komoly bajaid lehetnek!
Tegyél fel egy JVK 512-es pittel és repartitionnal! Ez legyen az alap, utána pedig azt teszel fel még, amit csak akarsz!
-
JJ hunter
aktív tag
szia!
én úgy tudom, h ezt nem tudod elkerülni. froyoról GB-re csak teljes újrarakással tudod update-elni
szerk: megelőztek
[ Szerkesztve ]
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
B.Ricsike
őstag
Jól mondják itt, mindenképpen újra kell raknod mindent, ha Ginger-re frissítesz. Viszont ha nem akarsz mindig ROM-olgatni, akkor szerintem várd meg, míg kijön egy olyan ROM, amiben már javítva van az akku merülős bug.
-
lorus 18
csendes tag
válasz magyarattila #48972 üzenetére
Értem,én arra gondoltam mint a nokiánál anno kiírta ma ennek van a névnapja ott volt mindig a kijelzőn,én erre vágyom
A thai boxot elkezdtem''nem is bánom'''',köszönöm a sok infót
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest