- Kikristályosodik a Razr 60
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
i.s
tag
kaptam egy s2-t és szépen belaktam,néhány ROM kipróbálása után jelenleg NeatROM lite v 4.4 van fent. Az akksi idő miatt keresem a legjobb készenléti időt produkàló ROM-ot,azonban felfigyeltem egy másik fura jelenségre. Nevezetesen nem találok képernyőzárat. Pontosabban van ilyen menüpont,de nincs hatàssal a működésre. Màs készülék esetében a lezáró gomb megnyomása után lezáródott a képernyő. Ez itt is működik,azonban a feloldás más készülék esetében a gomb megnyomása utàn vagy elhúzható retesz,vagy feloldó minta oldja fel a képernyő zàrat. Nálam a gomb megnyomása,még a home gomb is azonnal oldja a zárat. Ez igy gáz,mert ha véletlenül megnyomódik a gomb és aktiv a kijelző a fél vilàgot körbe hivhatja mig észre veszem. Egyedi eset az enyém,vagy csak spéci beállítás után lesz képernyőzár? Eleve nem értem miért nem alapértelmezett ez a funkció?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest