- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz GuruZone #9632 üzenetére
én az akksihasználatra kijelzés alapján legalább 3órát tippelnék (vagy akár többet) amennyit a képernyő aktív volt...attól még nem kellett volna lemennie teljesen, de nem 1órányi használat van benne abban a 9,5 órában.
Valami persze pörgetheti a procit külön is...ezt tényleg éjszaka tudod megnézni amikor elég laposnak kell lennie normál esetben az akkuszint jelzésnek.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Mr.Mercury #9689 üzenetére
akkor samu szerviz.
-
agabe
addikt
válasz eladogeppc #10577 üzenetére
ott mas gond lehet.
kk5 az egyik legstabilabb GB rom. -
agabe
addikt
válasz Something_ #10675 üzenetére
Ha hasznáűlt, akkor azon kívül, hogy makulátlan kívülről, legyen meg a vásárlást igazoló számla is a hivatalos gari mellé mellé (ha szolgáltatói, akkor szolgáltató állít ki garipapírt).
Szolgáltatóinál csak és kizárólag feltöltőkártyás jöhet szóba, függetlennél pedig az a lényeg, hgy ne gsm boltba, hanem nagy műszaki áruházban, esetleg edigitalban, vagy hasonlóan tiszta helyen legyen vásárolva.
Ha nincs számla, akkor semmiképp ne vedd meg (garipapírra is bármit rányomtathatnak akár) ez érvényes függetlenre, és szolgáltatóira is. Szolgáltatóinál kérd a szerződést is...és általában ezek már regisztrálva vannak, ezért a szerviz futárt nem fogod tudni te kérni...hacsak nem adja át az előző tulaj a regisztrációkor használt azonosítót amivel be lehet jelentkezni a samu oldalán. -
agabe
addikt
válasz andrisbandi #10812 üzenetére
a valasz igen egyszeru:
nem javallott ilyen feltetelekkel (tolton kivul nincs gyaribtartozek, doboz, igy azt.sem tudod az imei tiszta-e)
hivd fel oket nyugodtan, es kerdezz ra a garira. ha van egyaltalan akkor rovid ideju es bolti (azaz semmit nem ersz vele), nem uj, hanem hasznalt keszulekkent aruljak 0% afaval, a magyar nyelv hianya miatt egy szoftvercsere sokaknal fontos lehet, de ugy meg az elvi garit is bukod (feltetelek kozott ott szokott lenni ilyen boltok olcso termekeinel, hogy a szoftveres beavatkozas garanciavesztessel ja, mindegy hogy gyari hivatalos romot teszel ra). barmi baja van fizethetsz jo sokat a szerviznek, es rossz esetben europai tiltas is lehet az imei-n.
mar mashova is beirtam, hogy legrosszabb esetben lesz egy 75ezer forintos levelnehezeked.
barmelyik jo allapotu full tartozekos hasznalt keszulek (amelyik nem elofizuval van vasarolva, es megvan a szamla, szerzodes, garipapir...akar feltoltokartyas , akar fuggetlen keszulek) sokkal jobban megeri 90-100ezer kozott most.
Ha 75ezerert szeretnel s2-ot amivel nem lesz gond, akkor meg varj kicsit. par honapon belul, de oszre tuti.lesz hasznaltban ilyen.... vagy tudottan vallald be a sok rizikotenyezot amit felsoroltunk, es meg lehet olyan amirol nem tudunk (pl olyan szeriat nyomnak igy ki olcson ami alapbol valami hibaval rendelkezik, de azert hasznalhato)(#10819) somnia:
azaz alapbol ertelmetlen dolog megvenni ha ugyis visszaviszed es neked meg szerencsed volt. legtobbszor es legtobb helyen eselyed nincs hasonlora.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz somnia #10821 üzenetére
probalok/lunk mindenkit lebeszelni barmilyen gsm bolti vasarlasrol, a kulonos akciopsokrol mar nem.is szolva.
ha van ra esely ( es nem is csekely) hogy a sufni bolti telefon annyira dzsunka, hogy meg ki is van fuggetlenitve (rosszabb esetben imei atutve), akkor.az meg rosszabb.probalunk itt.a forumon sajat tapasztalatbol, es megbizhato leirasok alapjan tanacsokat adni azoknak akik most terveznek.egz uj (esetleg magasabb kategorias...mint pl az s2-es) telefont venni, hogy ne a sajat karukon kelljen megtapasztalniuk ami mar ismert, es ide tartozik az is, hogy folosleges olyan telefont venni aminel megvan az esely, hogy vissza kell vinni a sufni boltba, mert raadasul valoszinuleg (egy-ket kiveteltol eltekintve) el lesz hajtva valamilyen indokkal, es bosszankodhat. Minek ez? kerulje el mindenki, es talan (bar szerintem ez hiu abrand) csokkenni fognak az artveros boltok.
-
agabe
addikt
válasz derrik #10828 üzenetére
kell hozza JIG is. aki irta az old bootloadert, az kihagyta ezt az apro reszletet
Viszont old bootloader nelkul a JIG sem tud nullazni az igaz.
amugy csak pda-bol kell felrakni, mashova ne eroltesd.
a facebook qccountot ha torlod, vagy csak a fb kliens adatait a beallitasok programok kezelese resznel, akkor elvileg a masodik listat torolnie kellene.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz kalapaacs #10840 üzenetére
szep eredmeny, de ez szerintem is eleg kimelo mod.
ez direkt arra van, hogy taperald, mailezz, webezz, egyeb funkcioit elvezd.
kimelni jo a zte blade is, es ha kell az is hasznalhato (nem s2-es szinvonalon) barmire amire s2...ha meg csak kizarolag kimeljuk, akkor olcso "buta" telefon kell.par napja ennis kimelem, es el is megy gyari akkuval 30+ orat 2 ora kijelzovel, 1-1,5 ora telefonalassal meg persze folyamatos mail , fb sync-kel wifin.
-
agabe
addikt
válasz ToMmY_hun #10870 üzenetére
ha akkuidore mentek, akkor vegyetek otthonra egy galaxy s wifi5.0-at amin nincs 3G, de meg gsm sem, viszont 5colos kijelzovel 7nap folyamatos wifi sync-el (elso 3 napban ki volt a wifi kapcsolva) es napi max 20-30 perc tapicsoklassal ez elerheto (most az elejen egyaltalan nem hasznaltam, csak az utobbi par napban, ezert az akkufogyas sem egyenletes).
telefonnak, meg hordozni, ha kell 3G, ha kell wifi es azon a nap nagy reszeben tapicskolni meg itt az s2 es nem kell tojashelyon lepkedve hasznalni csak naponta tolteni
-
agabe
addikt
válasz C.Brigante #10967 üzenetére
en ugyan nem latok benne semmit, de a nehai beszelgetest sem ismerem, es kulonben is mindenki mashogy ertelmezi a dolgokat... esetleges serelmeket/felrerteseket nem elfelejtni minel hamarabb viszont energiapocsekolas az tuti.
nem rotate mellett szolok, hanem a (akarmilyen csekely) konfliktus ellen, mert azt mind feleslegesnek tartom. (a velekenykulonbseg mas tema normalis hangvetelben talalva...de nem is ez a tema)(#10972) crane75, (#10981) Rotate :
na ez is minek ? ehh..[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Flashhh #11244 üzenetére
ha azt szeretned hallani, hogy fogalmunk sincs, akkor valaszolunk...nem ismerem egyaltalan, de az tuti gazokat okozhat, ha wipe nelkul raksz fel barmilyen romot egy masikra, meg ha nowipe is.
ha uj rom, akkor appok ujratelepitese.
vissza lehet rakni tb-vel is de az sem ajanlott. ami egy korabbi romon volt annak a sima atmasolasa, vagy otthagyasa tuti gondot fog okozni egy-ket esetben es olyankor jonnek az x-aktanak tuno dolgok, meg a telefon szidasa.
elvileg gyari romoknal Kiessel frissitve ez meg mukodik, de ott sem minden esetben hibatlanul.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz kungzi #11492 üzenetére
jo ar...csak nehogy szurkeimportos telo legyen...bar ez nem a dzsunka arszinvonal, de a nextelnel vannak olyanok is, ezert nem biznek bennuk 100%-ra.
Miert nem veszel inkabb par honapos jo helyrol szarmazo masik hasznaltat...amilyen az elozo is volt?
Ha mar S2-nel maradsz
Megneztem a rivalisokat...hat rohely, de bizonyos reszeken egyik sem olyan smooth mint s2 (az uj sony xperia s, az evo 3D, es a motorola atrix), igy jelenelg egyikre sem valtanek en sem. -
agabe
addikt
válasz norbi19884 #11610 üzenetére
tedd ujra az usb drivereket ...elso hsz-ban megvan a szukseges link.
vagy telepitsd a KIEST ujra, az is felrakja.a rom nevebol nem derul ki, hogy a link pl. a sammobile-rol szarmazik-e, mert ha valami ismeretlenebb helyrol, akkor abban is lehetne esetleg gond, de ha a telo jol mukodik , akkor ennek eleg kicsi az eselye.
Ha ezek nem jonnenek ossze, akkor probald masik gepen.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz gilfoyle #11747 üzenetére
ehhez akkor meg kelleni fog neki egy mobile odin pro is...bar repartolni azzal sem tud...de 3 file-os romot legalabb fel tud tenni (pl. ki4-et)...elotte-utana hard reset? kell meg hozza olyan kernel aminek a crc-je a szolgaltatojae. elvileg igy szolgaltatoi gyari allpotra hozhatja.
kihagytam valamit? szervizbe jo lenne olyan allapotban adni, hogy ne kothessenek bele sehogy.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz kaisers #11775 üzenetére
nem semmi milyen kicsi...meg apps-al egyutt is 170MB koruli...kb fele a samu-s gyari romoknak de most inkabb megvarom a tapasztalatokat, mert KK5 legalabb nem csinal olyat amit nem szeretnek.
elozetesben: ebben milyen a naptar? fogadja a facebook idopontokat?upsz: sorry..szerk idon belul uj hsz...
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz turika86 #11796 üzenetére
nem annyira gordulekeny mint a vanam?
akkor KK5- tol is elmarad gondolom...pedig az tele van gyari feleselges cuccokkal alapesetben.
maradok meg kk5-on.
youtube-on alig par videot talaltam meg...azok is foleg a videofelvetelrol vannak cm9 alatt...a romot bemutato videobol (legalabbis amin mar mukodik a kamera) nem talaltam. -
agabe
addikt
ez meg azt jelzi, hogy nem az igaziak...majd ha van olyan amire mindenki jokat mond, es nem jon frissebb 1-2 hetig...akkor azt felteszem
-
agabe
addikt
válasz Fail3D! #12307 üzenetére
ket ok miatt nem jon meg az s3-as.
az egyik, hogy mindenkit megint le akarnak nyomni, es valszeg ujradolgoztak/zak az egeszet, hogy megint ne legyen ellenfele.
a masik, hogy jelenleg (nem egeszen, de majdnem egy evvel a megjelenes utan) meg nem igazan kaphato olyan telo ami lenyomna. persze ha fem haz kell, vagy nagyobb kijelzo felbontas, akkor vannak masok, de azok masban meg mindig nem hozzak s2-es szintjet (nezz meg egy videot az uj xperia s-rol .. hat bizony nem folyamatos a weboldal gorgetese, nagyitasa annyira mint s2-on), igy nalam eddig nincs olyan amire cserelnem.
nem hibatlan az s2 sem...de osszessegeb (pl. technologiailag tuti) ez nyujtja a legtobbet...meg mindig.
Ha valami majd eleri, de nem haladja meg, akkor csere meg mindig ertelmetlen.
ezek alapjan minek siessen a samsung az s3-al?(#12311) zack:
uj iphone mikor lesz? osszel-telen? (vagy el vagyok tevedve)[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
visszaterve a foliara...kijelzore tettem, bar noneme (ez a harmadik), de se nem karcolodik se nem koszolodik, csak a gyari uvegnel jobban zsirosodik valamennyivel, bar lattam sokkal rosszabbat is ebbom a szempontbol, de volt egy folia egy sonyericsson-on (nem tudom milyen) amin viszont zsirosodasnak nyoma sem volt.
van jo folia (sajna nem tudom melyik ami a legjobb) , viszont normal hasznalat mellett nem hinnem, hogy karcolodna a kijelzo. nem szokott homok, kosz, vagy barmi szemcses szennyezodes kerulni a telora, meg bortokban van, ezert nem tudom extremebb hasznalatnal mit bir, de ahogy olvasom nem panaszkodott ra senki aki folia nelkul hasznalja hogy karcolodna. -
agabe
addikt
válasz C.Brigante #12589 üzenetére
jo esellyel akkor se latnak meg, ha lathatobb lenne, de ezt meg az eletben nem fogod tudni elismertetni veluk...azt mondjaknmajd egyszeruen nem latnak hibat.
ha valami fura korulmeny miatt megis raszannak magukat a cserere, akkor tenyleg dupla lutri milyet kapsz, mert a gyari garis samu szervizes kijelzo csere is nagyobb vaoloszinuseggel mas helyen es mertekben foltos kijelzot eredmenyez...gsm bolti javitasnal bele sem merek gondolni mik lehetnek.
Ha eddig nem zavart, akkor hagyd ami van. -
agabe
addikt
válasz cassius.clay #12614 üzenetére
én ilyet (tök ugyanez volt) egy sonyericsson lww -nél tapasztaltam...asszem sima faxtory reset oldotta meg, de már nem emlékszem pontosan.
Ha nálad is megjavult akkor mindegy, de ez úgy néz ki nem telófüggő...valamelyik rom alapjában lehet valami hiba. -
agabe
addikt
válasz Fail3D! #12737 üzenetére
nekem sony xperia s-el kapcsolatban az tunik fel, hogy alig egy-ket hete elerheto, de mar sok eladoval talalkoztam hasznaltban gyari papiros garis, tehat nem dzsunka behozott darabokrol van szo, es a tulajok par nap utan siman vesztenek rajta 15-20ezret... egy jo telobol az elso honapokban nagyitoval kene keresni az elado hasznalt darabokat.
olyan mintha lenne vele valami bibi (youtube-on talalhati teszt alapjan pl. nem olyan smooth mint s2-es...en mar csupan ezert nem is gondolkodnek rajta)
emellett allitolag minden darab (vagy nagy reszenek) kijelzojet cserelni kell, mert sargul.
gondold meg jol, de ha lesz olyqnod, akkor varjuk a tapasztalati osszehasonlitast, mivel ugyis csak akkor derul ki milyen ha az ember hasznalja. -
agabe
addikt
válasz Fail3D! #12741 üzenetére
hasznaltban most is van egy par napos 130ezerert...es konnyen lehet, hogy az ar emelkedni fog (volt ilyen tavaly is, raadasul eur arfolyam is elszallhat mostanaban) szal konnyen lehet ha varsz meg, akkor csak dragabban jutsz hozza...persze nem tuti de van ra esely, viszont olcsobb nem lesz az valoszinu.
-
-
agabe
addikt
az uj romok felrakasa elotti torlesekrol:
neha bizony nem megy mashogy csak "tullihegve"...ez teny.
lehet, hogy akar sokszor is mukodik egyszerubben is, es nincs gond, de barmelyik telepites utan lehet problema, es akkor csak az biztos ha minden tiszta akar tulsagosan is, mert anelkul mindig marad valami... max nem okoz erezheto gondot (egy darabig). -
-
agabe
addikt
válasz kungzi #13398 üzenetére
nagyon durva mar az ara...apron meg eltuntek a normal garis s2-esek (talan 1-2 akad, de az 100ezer korul), es gari nelkuleieket 85-90ezer kozott hirdetik meg mindig.
Hamarosan a hasznalt araknak is esnie kene...kicsit lassan reagalnak...pedig mar a gyari garisoknak kene 80-85ezer korul lenniuk.
Aktív témák
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...