Hirdetés

Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz andrisbandi #10812 üzenetére

    a valasz igen egyszeru:
    nem javallott ilyen feltetelekkel (tolton kivul nincs gyaribtartozek, doboz, igy azt.sem tudod az imei tiszta-e)
    hivd fel oket nyugodtan, es kerdezz ra a garira. ha van egyaltalan akkor rovid ideju es bolti (azaz semmit nem ersz vele), nem uj, hanem hasznalt keszulekkent aruljak 0% afaval, a magyar nyelv hianya miatt egy szoftvercsere sokaknal fontos lehet, de ugy meg az elvi garit is bukod (feltetelek kozott ott szokott lenni ilyen boltok olcso termekeinel, hogy a szoftveres beavatkozas garanciavesztessel ja, mindegy hogy gyari hivatalos romot teszel ra). barmi baja van fizethetsz jo sokat a szerviznek, es rossz esetben europai tiltas is lehet az imei-n.
    mar mashova is beirtam, hogy legrosszabb esetben lesz egy 75ezer forintos levelnehezeked.
    barmelyik jo allapotu full tartozekos hasznalt keszulek (amelyik nem elofizuval van vasarolva, es megvan a szamla, szerzodes, garipapir...akar feltoltokartyas , akar fuggetlen keszulek) sokkal jobban megeri 90-100ezer kozott most.
    Ha 75ezerert szeretnel s2-ot amivel nem lesz gond, akkor meg varj kicsit. par honapon belul, de oszre tuti.lesz hasznaltban ilyen.... vagy tudottan vallald be a sok rizikotenyezot amit felsoroltunk, es meg lehet olyan amirol nem tudunk (pl olyan szeriat nyomnak igy ki olcson ami alapbol valami hibaval rendelkezik, de azert hasznalhato)

    (#10819) somnia:
    azaz alapbol ertelmetlen dolog megvenni ha ugyis visszaviszed es neked meg szerencsed volt. legtobbszor es legtobb helyen eselyed nincs hasonlora.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák