Hirdetés

Aktív témák

  • trobi28

    addikt

    Most hogy már kellőképpen felhúztam magam hadd válaszoljak azoknak is akik megkérdezik nap mint nap hogy "Minek az ICS hiszti?Ez a telefon úgy jó ahogy van"
    Na hát azoknak mondanám hogy vegyék ki a tokból és HASZNÁLJÁK az S2-őt és hamar rájönnek ha lehull a lila köd hogy korántsem tökéletes ahogy ez így van,nagyon jó de nem tökéletes.
    3 dolog ami nagyon zavar az S2-ben megléte óta.

    1: Batterydrain (volt amikor nagyon megszivatott mert nem voltam tőltő közelben,beragadt 1 app,újraindít és lőn 35-ről 5 % töltöttség :W TUDTOMMAL SEMMIVEL NEM ORVOSOLHATÓ.
    2: Kamera video felvétel normál fényviszonyok közepette.Ez az állandó fókuszálgatása az idegbajba kerget.Van rá 1-2 hack de amiket próbáltam nem használt.
    3: Hangerő alapban nekem mindenhol halk 1 kicsit.Na ez szerencsére utólag orvosolható.

    Szóval ezeket a hibákat nem javitották egyik GB sem,na én abban bízom hogy az ICS-ben már javitva lesznek és meg is van rá minden esély mert a 2 hét béta alatt ezeknek nyoma sem volt :K

    Hangsúlyozom nekem ez a telefon az etalon jelenleg,szép,kecses és pörög mint a motolla,de az én szememben akkor lesz az év telefonja ha ezeket a hibákat javítják :K :R

    Sehol senki? Bocs én is csak azért lógok itt mert dolgozom,meg mert morcos vagyok a Samura :D

    [ Szerkesztve ]

    Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

Aktív témák