Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • agabe

    addikt

    csak erdekesseg keppen, a gyari kk5 (cf root kernellel) most kb fel oraja nalam restartotl.
    lehet, hogy a viber kavart be...nem tudom, de ezek alapjan barmi aprobb valtoztatas is (root, meg fancy rotation ami nem gyari a telon most ami altalaban semmi gondot nem okoz) kibillentheti a romit, vagy egy app (viber)...nem tudom.
    Hardreset volt felteves elott, memiari szinte semmi nincs csak kepek, zenek, es meg azt, meg a sim kartyat is kivettem telepiteskor (nagyon alapos akartam lenni).
    Ez nagyon messze van a custom romoktol, megsem hibatlan...akkor csak gyari rootolatlan romot lehetne hasznalni? vagy siman a viber kavar be?
    A lenyeg, hogy hagyjuk mar melyik rom stabil, mert ios-hez, es wp7-hez kepest az android meg le van maradva akoor is, ha egy-egy rkm hetekig-honapokig is stabil valakinel, mert lehet, hogy pont azt a reszt, vagy pont olyan appot nem hasznal ami gondokat okozna, viszont most jelenelg ugy tunik mindig lehet talalnj ujabb gyenge pontokat.
    nem kicsinylem le, es valtani sem tervezek, de egyszeruen tisztaban kell lenni vele, hogy ez ilyen.
    Haverom teljesen alap gyari keszuleke naponta tobbszor ujraindul, most fogja szervizbe adni (nem telepitget otthon, pedig meg tudna csinalni, de azt mondja egy csucskeszulekhez ne kelljen hozzanyulni ha minden gyari rajta), igaz nagyon sok telepitett app-ja van (nem jatekok)...node akkor is jelzi, hogy mit varhatunk stabilitasilag.
    remeljuk az ics hoz magaval fejlodest ezen a teren is.

Aktív témák