Hirdetés

Aktív témák

  • Psytech

    senior tag

    válasz pzstm #2558 üzenetére

    Nos, akkor ahogy ígértem:

    mindenek előtt leszögezném, hogy S2 custom romok terén (hogy milyen és hányféle van és azok mit tudnak) nem vagyok annyira otthon (a nevesebbeket ismerem persze, de nem használtam - még), 2 hónapja váltottam 2X-ről és LPH-ig nem is nyúltam hozzá az FW-hez. Szóval ha valami megoldható lenne, létezik rá mod, vagy egy másik custom tudja, akkor ami nálam hiba vagy zavaró, akkor persze módosítható, csak még én nem ismerem.

    Tetszik Turkey-ben:

    - kinézet: ez nekem nagyon bejön, mind az általános felület, mind az ikonok. Noti-ban is a kapcsolók, számomra szép.
    - használat: jó, gyors, smooth, ezzel nincs probléma

    Nem tetszik:

    - akkuhasználat... Standby fogyasztással nincs bajom, az ugyanolyan mint bármi másban, de terhelés alatt jelentősen merül. Amit itt kiemelnék, hogy reggel 98%-al jöttem el otthonról, azóta ment a zene, 3G, internet, kijelző. Mikor beértem akkorra lement 70%-ra, ezt kb. 1,5 óra alatt abból 1 óra kijelző (akkor ment 3g és net). De az, hogy százalékos arányban az internet többet használt, mint a kijelző az nekem furcsa. LPH-n ugyanez volt, de előtte KI4-n sosem volt ilyen. Ha ez így természetes, akkor egy szavam sincs (de akkor valaki aki ért hozzá, írja le, had okuljak :R ). KI4-n ezzel a használattal kb 80-85%-ra ment csak le, ez a plusz 10% esés engem zavar, de együtt tudok élni vele :D

    - böngésző rendetlenkedik olykor zoom-nál, és visszalépésnél, de ez lehet csak beállítás.

    A vége lehúzósra sikeredett, de közel sem ilyen vészes, tökéletesen elvagyok vele, fagyás vagy FC-vel semerre nem találkoztam, de ez a két pont számomra elég kritikus, szeretem ha legalább egy napot elmegy az akksi, és sokat utazok melóba és vissza, közben pedig folyton netezek.
    Ha további kérdés maradt, megpróbálok rá válaszolni majd :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák