Hirdetés

Aktív témák

  • ERPY

    őstag

    válasz Gergőkee #16887 üzenetére

    Szó szerint. A legfőbb momentum a mini, ami gyakorlatilag nem használ procit. Nekem a net a fontos ennél a telónál, és nagyon nem mindegy a fogyasztása. A fényerő minimumon volt, csak mikor elhagyom a wifit akkor vált csumára nyár lévén. Ez nem az akksi teszt miatt volt, ugyanúgy minimum fényerőn itthon eszik a browser+ 10 perc alatt 4-5%-ot. (A szemem nem bírja itthon az erős fényerőt a telón, mert sokat netezek és kifolyik a szemem.) Igazán egyébként nem is annyira a fényerő a domináns, persze ne legyen csumán, hanem a proci pörgetése. Sokkal többet eszik, mint a kijelző, ha a maxon pörög. Ezért is félek a 4 magosoktól. Egy rossz app vagy beragadás, esetleg egy nem tökéletes rom és 1 óra alatt leszopja az akksit annyi maggal.

    A procim max 800mhz-en fut, a browser+-ra átvált automatikusan 1000mhz-re.
    Mivel Taskert használok, nagyon okosan lehet gazdálkodni az energiával, ha jó profilokat készít el az ember.
    Természetesen UV is sok szerepet játszik ebben. Ez gyakorlatilag egy tökéletesen használható, nem energiapocsékolós beállítás, ellenben smooth a rendszer mint az állat.

    A rom Wanam 11.3 alap, de nem sok köze van hozzá. És itt nem átgrafikázásról van szó.
    A wifin lógásról annyit, hogy mikor csináltam a képet? Most nézem, 14.21-kor.
    Azóta sorozatot néztem TV-ben, és itt a mostani állás.Nyugalmi helyzetben szinte nem is eszik, pedig wifin van, eltelt több mint 1 óra, azóta ébresztett hogy menjek a gyerekért suliba, szal pár dologgal okos dolgokat lehetett művelni. (Nem appokkal)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák