Hirdetés

Aktív témák

  • Psytech

    senior tag

    válasz zack #10349 üzenetére

    Persze, innen a v3-at :)
    Annyiban lesz más, hogy a v5 az már LP2 alapú (mégjobb scroll, főleg böngészőben. De annyira nem jelentős ugrás, mint lpq-lp7 volt, de azért érezhető. Aki sokat netezik a telefonon - mint én :D - annak igen hasznos). Sajnos cf-root kernelt még nem adott ki hozzá chainfire, így lp7-el megy, de gond nélkül :).

    Igazából választáshoz egy kis szubjektív meglátás:

    - v3 = atomstabil (ez teljesen lpq, így nem nagyon lehet összeakasztani)
    - v4 = innovatív (tartalmazza az LP7 által hozott javításokat + magyar nyelv hegesztve egy indonéz romba, ez azért valami.. Nekem amiket használok azok tökéletesen mentek - én is exdialert használok, nem volt még ilyen gondom - de itt azért ugye van ügyeskedés, hogy magyarul tudjon futni, ezért akaratlanul is viselkedhet máshogy két különböző telefonon, főleg ha még át is van témázva :U )
    - v5 = innovatív ugyanúgy, csak a legújabb orosz LP2-re épül (erről ugyanezt lehet elmondani, mint a v4-ről. Aki azt állítja, hogy az official - sammobile-ról tölthető, odinos - LP2 tud magyarul, az téved, mert ő wanam lp2 stock odex/deodex romját szedte le, aki szintén multi-lang-et rakott bele) A fent említett scroll javulás miatt lehet érdemes erre váltani, ha a v4 bevált.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák