Hirdetés

Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    Üdv all

    Kikérném a véleményeteket (ezt megírom az adott fórumok topicjaiba is)
    Céges telefon vásárlása előtt állok, és vacilálok, milyen telefon mellett kellene elköteleznem magam. A versenyzők (gondolom vakon tudjátok):
    SE Arc S, Motorola Atrix, HTC Sensation, SGS2

    Az Arc S külsőleg tetszik, jó a támogatása is (nálam ez annyit jelent hogy jön rá ICS), de csak 512 ramja van, 1 magos procija, és a kijelzője is noha bravia engine-es, de azért sima lcd (a felbontása is talán sima 480x854). Nekem ez emiatt nem tűnik annyira időtállónak, noha az ára ennek lenne a legbarátibb.

    Az Atrix hardveresen tetszetős, de úgy olvastam a támogatás terén már korán sem ilyen jó a helyzet (ha minden igaz, még mindig nem jelentettek be rá ICS-t). 2 magos proci, sok ram, jó belső tár, kijelzője nagyobb felbontású... tehát hardveresen tetszene, de szoftver és támogatás nélkül már kevésbé jön szóba, a GT540-nél megtapasztaltam már, hogy milyen az, ha tesz a gyártó az ember fejére frissítés ügyileg.

    A Sensationra is jön ICS, 768 ram nem lenne rossz, 2 magos proci, a formatervje viszont annyira nem jön be, és sok helyen azt írják/mondják/tapasztalják/mutatják videón hogy az SGS2-höz képest kevésbé gyors. Az ára már ennek is elég magas azért.

    az SGS 2 pedig szépnek tűnik hardveresen, tetszik hogy AMOLED-es, kissé bosszantó a felbontása (bár Android teló oldalon azért ha jól tudom még annyira nem terjedtek el a nagyobbak). ICS jön rá. Tehát a felbontást és az árát leszámítva tetszik.

    Jó tudom, az időtállóság igazából egy éve lett volna jó, mert ezek a telók már lassan egy évesek, és nem feltétlen lesz bennük támogatásilag még 1-2, de választani kellene valamit, és a "várok még két hónapot hogy hátha jön más jobb, aztán megint várok" mentalitás sem jöhet most szóba, mert mostanában kellene választanom (max köv hónapban).

    És itt jönne a kérdés, kinek mi a tapasztalata vele ennyi idő távlatában. A GT540-emet én is agyonfőztem eleinte, de főként ez annak volt köszönhető, hogy nagyon sokáig volt 1.6-on, amíg mások már 2.2-n voltak, és elég markáns előnyei voltak az újabb rendszernek. Szóval alapvetően nem hiszem hogy sokat szórakoznék most a romokkal, pláne ha jön az ICS, addig meg kibírom normálisan működő 2.3-mal.

    Szóval kinek mi a véleménye a készülékéről, a következő 1-2 évben nyújtott szerepéről, támogatásáról, sebességéről, minőségéről, stb... Mik az adott készülék előnyei és hátrányai felhasználói szemmel, mi zavaró, mi nem működik, mi működik.

    Előre is köszi mindenkinek...

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Aktív témák