Hirdetés

Aktív témák

  • sztrogoff19

    tag

    válasz Bodoo #4511 üzenetére

    Üdv,

    a házilagos ROM csere bizony garancia vesztéssel járhat,de nem feltétlenül, mert én még nem olvastam olyat, hogy valaki bevitte a házilag szétgyalázott telefonját és a szervizben pöcsöltek volna vele.

    Ez természetesen nem jelenti azt, hogy egy nem hivatalos ROM-al, esetleg működésképtelen állapotban lévő telefont beviszel és nem lesz semmi gond.

    Ha értesz az informatikához, akkor a ROM csere-bere sem fog majd gondot jelenteni, javasolom, hogy olvasd a PDAFANCLUB.COM fórumát, ott a samsung telefonok között megtalálod a i9100-t. Ott inkább találkozol hozzáértőkkel, mint itt, persze tisztelet a kivételnek, mint pl. muveszur, ForRedGlory, kali és még páran, akiket elfejeltettem felsorolni.

    Én magam abszolút laikusként is meg tudtam csinálni a ROM cserét, de őszintén szólva nekem a fapados gyárival sem volt semmi gondom, csak hát a kisördög...

    Ha majd ősszel megveszem az S2-t, akkor igyekszem elkerülni a házilagos barkácsolást, amennyiben az lehetséges. Mondjuk ezért sem érdemes első körben telefont venni, mert nagy valószínűséggel sok a gyermekbetegsége, amiket idővel orvosolnak :K

    A fenti oldalon egyébként külön topic-ot találsz a KE7 ROM cseréjéhez :C

    Morituri Te Salutant

Aktív témák