Hirdetés

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • Két OLED kijelzőt is bevet a GPD DUO

    ph A készülő notebook biztosan úgynevezett AI PC lesz, de nem tudni, hogy milyen platform kerül bele.

Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Gergőkee #44004 üzenetére

    OK. akkor vágom már a különbségek okát, viszont ha Bezke "összeollózott" romja jól működik, és stabil (vagy más hasonló ... akad pár és lesz még több is), akkor nemtom mivel fogja a CM9 a jól megalapozott hírnevéhez méltót nyújtani.
    Megint úgy tűnik az lesz, hogy miután "túl" erős a hardver az sgs2 -ben, ezért mindegy lesz melyik ICS verziót fogja futtatni, mert nem lesz észrevehető különbség.

    Asszem sgs3-mal (meg hasonló tudású gépekkel) még várniuk kellett volna a gyártóknak legalább fél-egy évet, és nem idén év első felében kihozni, mert most semmi értelmét nem látom...szerintem még az 5-ös android is vidáman fog futni (akkor persze már csak főzött formában, mert gyárilag nem támogatják) az sgs2-esen, és nem biztos, hogy észrevehető különbség lesz felhasználói élmény tekintetében az sgs3 -ashoz viszonyítva.

Aktív témák