Hirdetés

Aktív témák

  • Morcego

    csendes tag

    Sziasztok!

    A héten bevittem a telómat a samsung szervizbe, mert hamar merült, illetve 3óra alatt töltött fel, végztek rajta szoftverfrissítést, és cseréltek benne keményen 11darab csavart:D persze még most is ugyanúgy merül, illetve nem tölt hamarabb. de aki tudja hogy azt miért cseréltek csavart írja már le légyszi kíváncsi vagyok:D

    szóval felmerült bennem pár kérdés:
    1. érdemes beruházni egy 2000maH-as askira? akinek van ilyen tapasztalata az jelezze ha kérhetem. mivel az aksival a készülék is vastagszik, még ha csak 1mm-t is, a tokok, amik az alap gyári aksihoz készültek, jók lesznek vajon az új aksival?
    2. végeznék egy battery calibrationt is, ha feltöltött a teló, és elindítom a calibrációt, megvárom míg lemerül, ez ok értem, de ha a battery calibration alkalmazás a háttérben fog futni akkor a feladatkezelőben ne zárjam be, mert azzal rögtön meg is szakad a kalibráció, vagy tökmindegy hogy bezárom-e?
    3. melyek azok az alkalmazások, amiket ajánlotok, hogy jegeljek a titanium backup-ban? a social hub, reader hub, music hub, illetve a gyári hírolvasót már jegeltem, mivel nem használom, még egyéb más, ami szerintetek zabálhatja az aksit, de kifelejtettem?
    4. vennék egy bluetooth fülest, de nemigazán tudom, hogy melyik amelyiket érdemes, és jóminőségű, illetve, működne a headset és a hangerőgomb is. tudok mondani tapasztalatokat? illetve érdemes-e egyáltalán bluetooth fülest használni, vagy nagyon hamar meríti az aksit?
    5. végül: ismeri valaki ezt a típusú tokot, vagy valami hasonlót, a lényeg hogy fény legyen:
    http://www.ebay.com/itm/Galaxy-S2-Case-Aluminium-Metal-Bumper-i9100-Samsung-/270813098954?pt=PDA_Accessories&hash=item3f0db7f3ca#ht_8503wt_905

    előre is köszönöm a válaszokat

Aktív témák