Hirdetés

Aktív témák

  • rolcsibácsi

    őstag

    válasz F-ECT$ #29908 üzenetére

    nekem ez a harmadik sgs2-m mert mindkét előzővel volt vmi gebasz, az egyik nem ismerte fel a sim kártyát két nap után, a másiknak meg a kijelzője alatt volt egy kis fehér folt, nem pixel, hanem gondolom az üveg alatt valami ragasztó..
    a mostani jónak mondható, már ha nem vesszük figyelembe azt hogy full sötét környezetben, ha már a szemem is hozzászokott a sötéthez, akkor fekete kijelzőnél látni lehet az egész kijelző alatt a ragasztót vagy valamit, de olyan foltos itt ott.. nem gáz annyira mert senki nem veszi észre, csak az én csőrömet bassza kicsit amikor filmet nézek esténként..
    az előlapon meg a hangszóróról lepattant egy kis festék így fém színű lett az egyik lyuk mellett.. a gps nem épp valami erős darab és elég lassan találja meg a jelet, de ettől persze még használható, tegnapi 2.3.4es frissítésem óta össze vissza ugrál az iránytűs nézet a mapsban.. lehet h valami custom rom segítene csak ahhoz meg láma vagyok.
    vannak pillanatok amikor visszasírom a kimosott iphone4emet:( ehhez viszont legalább nem kell az a fos itunes, meg lehet rajta torrentezni, így alig használom már a laptopomat:)

Aktív témák